Тайріз ГібсонTyrese Gibson

Тайріз Гібсон / Tyrese Gibson
Народився 30 грудня 1978; Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Зріст: 181 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Тайріза Гібсона

Морбіус (2022) ... Simon Stroud
Форсаж 9: Нестримна сага (2021) ... Roman Pearce
Різдвяні хроніки 2 (2020) ... Bob
Чорний і синій (2019) ... Milo «Mouse» Jackson
Форсаж 8 (2017) ... Roman
Зірка (2016) ... Pastor Harris
Шалений патруль 2 (2016) ... Mayfield
Tyrese Gibson: Shame (2015) ... актор
Furious 7: Talking Fast (2015) ... Self - «Roman»
Making of Fast & Furious Supercharged Ride (2015) ... Self

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Тайріза Гібсона. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Тайріза Гібсона

Написати коментар...
Написати коментар...