Оновлення, в яких згадується Майкл Кейн

4 квітня 2017,  16:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Троє оскарівських лауреатів Морган Фрімен, Майкл Кейн і Алан Аркін планують пограбування банка в комедійному римейку «Красиво піти», який зняв Зак Брафф. Але спершу вони вирішують потренуватися на супермаркеті, як показує український ТБ-ролик.

Прем'єрний показ фільму відбудеться 5 квітня в столичному кінотеатрі «Оскар». Квитки на нього ви можете придбати на нашому сайті.

17 лютого 2016,  10:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Девять героев сиквела об изобретательных фокусниках-преступниках «Иллюзия обмана: Второй акт» красуются в зеркальной комнате на своих первых персональных постерах.

Читати далі...
10 жовтня 2014,  14:56 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Ексклюзивно на KinoFilms! Другий дубльований трейлер до пригодницького бойовика про секретних агентів Великобританії «Kingsman: Таємна служба» з Коліном Фьортом, Семюелем Л. Джексоном, Майклом Кейном, Марком Стронгом і Терона Еджертона в головних ролях.

В розвідку, як відомо, кого попало не беруть. Гаррі, який вирів в одному з бідних убогих районів, залишається лише мріяти про кар'єру Джеймса Бонда, поки за справу не береться його дядько, ветеран секретної служби Її величності. У його умілих руках неотесаний хлопчисько-шибайголова перетворюється на мужнього, холоднокровного, зухвалого агента.

В кінотеатрах України і Росії з 12 лютого 2015 року.

22 березня 2013,  16:06 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

6 червня на українські та російські широкі екрани виходить фільм Луї Летерьє (Битва Титанів, Неймовірний Халк, Перевізник) «Ілюзія обману».

Фільм розповість про банду всесвітньо відомих фокусників, які під час своїх виступів виконують зухвалі грабежі. Підключається ФБР, після чого починається гра в кішки-мишки.

У ролях: Джессі Айзенберг, Марк Руффало, Вуді Харрельсон, Мелані Лоран, Айла Фішер, Дейв Франко, Майкл Кейн, Морган Фріман, Майкл Келлі, Еліас Котеас.

Крім трейлера додалися так само свіжі кадри та фото зі зйомок.