Новини серіалів, в яких згадується Джона Гілл

7 серпня 2018,  13:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Через тиждень після загадкового тизера компанія Netflix представила офіційний трейлер свого нового міні-серіалу «Маніяк», чия енергетика нагадує «Чорне дзеркало».

Володарка премії «Оскар» Емма Стоун і номінант на премію «Оскар» Джона Гілл втілюють двох незнайомців Енні Ландсберг та Овена Мілгріма, у кожного з яких є душевні проблеми. Щоб їх позбутися, вони підписуються на участь в загадковому фармацевтичному дослідженні. Але дослідження приймає несподіваний поворот, відправляючи Овена у світ фантазій.

Компанію Стоун та Гіллу в цій історії складають Саллі Філд і Джастін Теру.

Весь серіал, який буде складатися з 10 серій, вийде на стримінговому сервісі Netflix восени, 21 вересня.

30 липня 2018,  02:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix поділилася першим тизером драматично-комедійного міні-серіалу «Маніяк», який зняв режисер «Справжнього детектива» Кері Фукунага.

Серіал розповість про двох незнайомців Енні Ландсберг (володарка премії «Оскар» Емма Стоун) та Овена Мілгріма (номінант на премію «Оскар» Джона Гілл). Вони вирішують прийняти участь у фармацевтичному дослідженні таємничого препарату, який за кілька днів має вирішити всі їхні душевні проблеми.

Раніше Стоун і Гілла можна було побачити разом в комедії «SuperПерці».

Прем'єра всіх 10 серій «Маніяка», де також зіграють володарка 2 премій «Оскар» Саллі ФілдФоррест Гамп», «Лінкольн») і Джастін ТеруЗалишені», «Дівчина у потягу»), відбудеться 21 вересня.

16 серпня 2017,  21:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка «Оскара» Емма Стоун блукала під дощем на зйомках серіалу «Маніяк».

Читати далі...