Новини серіалів, в яких згадується Пол Радд

8 серпня 2023,  19:42 | Новини серіалів

Володарка 3-х премій «Оскар» Меріл Стріп буде однією з головних родзинок третього сезону популярного детективного серіалу «Убивства в одній будівлі», і на честь його прем'єри саме час познайомитися з її героїнею ближче.

Читати далі...
19 січня 2021,  19:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви вже теж подивилися перші дві серії серіалу «Ванда/Віжн», то вас напевно спантеличив той загадковий голос, який Ванда Максімофф почула по радіо. І ми вже знаємо, кому саме з кіновсесвіту Marvel він належить.

Читати далі...
10 квітня 2020,  20:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри комедійного серіалу «Космічні війська» представляють перший погляд на героїню у втіленні зірки ситкому «Друзі» Лізи Кудроу.

Читати далі...
16 вересня 2019,  22:58 | Новини серіалів

Любите Пола Радда так сильно, що хотіли б, щоб його було двоє? Тоді ваші молитви були почуті. Швидше дивіться трейлер нового комедійного серіалу «Living with Yourself».

«Living with Yourself» («Жити з собою») розповідає про Майлза Елліотта (Радд), чоловіка середніх років, який відважується на експериментальне лікування, щоб поліпшити своє життя, і в результаті виявляє, що його замінили новою та більш класною версією його самого. Тепер він має боротися за свою дружину, кар'єру та особистість, якщо не хоче стати ніким.

На прем'єру серіалу з двома Раддами чекати залишилося всього місяць. Його 1 сезон вийде на стримінговому сервісі Netflix вже 18 жовтня.