Чэнь ИвэньChen Yiwen

50%
0
50%
0

Фільмографія

A Sun (2019) ... Wen
A Trip with Mom (2019) ... Xia Changming
Cпалах (2018) ... актор
A Taxi Driver (2018) ... A Cui
Синій душитель (2018) ... актор
On Children (2018) ... Liu Ching-Hui
Сяо Мей (2018) ... Landlord
Blossom (2017) ... Father
Великий Будда + (2017) ... Vice president of county council
Щасливої дороги (2016) ... актор

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...