Дмитро Брусникін

Дмитро Брусникін
Народився 17 листопада 1957; Потсдам, НДР (Німеччина)
Пішов з життя 9 серпня 2018; Москва, Росія
Освіта: Закінчив Школу-студію МХАТ в 1982 р (курс О. Єфремова) та був прийнятий в трупу Художнього театру.
50%
0
50%
0

Фільмографія Дмитра Брусникіна

Хозяйка Гостиницы (2021) ... актор
Играй со мной (2020) ... актор
The Closer 2 (2018) ... режисер
Шукач 3 (2018) ... режисер
Шукач 2 (2017) ... режисер
Ополонка (2017) ... президент
Таємнича пристрасть (2016) ... Берёзкин
Шукач (2015) ... режисер
Чемпіони (2014) ... актор
Вир чужих бажань (2013) ... Шмидт

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Дмитра Брусникіна. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Дмитра Брусникіна

Написати коментар...
Написати коментар...