Тенді НьютонThandiwe Newton

Тенді Ньютон / Thandiwe Newton
Повне ім'я: Thandiwe Ajdewa Newton
Народилася 6 листопада 1972
Зріст: 160 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Тенді Ньютон

Ремінісценція (2021) ... актриса
Смерть та життя Джона Ф. Донована (2018) ... Audrey Newhouse
70-а церемонія вручення прайм-тайм премії «Еммі» (2018) ... актриса
Соло. Зоряні війни: Історія (2018) ... Val
Небезпечний бізнес (2018) ... Bonnie Soyinka
Jay Z: Family Feud ft. Beyoncé (2018) ... актриса
Великий рот (2017) ... Mona
Liyana (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Світ Дикого Заходу (2016) ... Maeve Millay
Ляпас (2015) ... Aisha

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Тенді Ньютон. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Тенді Ньютон

Написати коментар...
Написати коментар...
*}