Фільмографія Марианн Планкетт

Фільмографія: Актриса
Tapes (2020)
Маленькі жінки (2019)
Little Women
Mrs. Kirke
Чудовий день у нашому районі (2019)
A Beautiful Day in the Neighborhood
Joanne Rogers
Маніфест (2018)
Manifest
Priscilla Landon
Містер Булл (2016)
Bull
Judge Donna
Молодість в Орегоні (2016)
Youth in Oregon
Maryanne
If We Must Die (2016)
Isabel
Сімейка Фенг (2015)
The Family Fang
Camille Fang
Місто ОМ (2015)
OM City
Nancy
Правдива історія (2015)
True Story
Maureen Duffy
Mad (2015)
Mel
That Hopey Changey Thing (2014)
Barbara Apple
Лікарня Нікербокер (2014)
The Knick
Mother Superior
Чорний список (2013)
The Blacklist
Ellenore Kornish
Картковий будинок (2013)
House of Cards
Evelyn
Ферхейвен (2012)
Fairhaven
Maddy
Рубікон (2010)
Rubicon
Alice Bradley
Блакитний Валентин (2010)
Blue Valentine
Glenda
У компанії чоловіків (2010)
The Company Men
Lorna
Гарна дружина (2009)
The Good Wife
Pamela Pomeroy
Питер и Венди (2009)
Peter and Vandy
Mom
Збиток (2007)
Damages
Adminstrator
Нічний слухач (2006)
The Night Listener
Alice - Female Realtor
Кальмар і кит (2005)
The Squid and the Whale
Ms. Lemon
Бруклінський Лобстер (2005)
Brooklyn Lobster
Kathy Mulcahey, немає в титрах
Авансцена (2000)
Center Stage
Mrs. Sawyer
Закон і порядок: Спеціальний корпус (1999)
Law & Order: Special Victims Unit
Eileen Bennett
Клер Долан (1998)
Claire Dolan
Mary Egan
Поспішиш - людей насмішиш (1997)
Fools Rush In
Heleport Mother with Little Isabel
50-я щорічна церемонія вручення премії «Тоні» (1996)
The 50th Annual Tony Awards
грає себе
Розриваючи тишу (1992)
Breaking the Silence
Eliza Becker
Обман: Таємниця матерів (1991)
Deception: A Mother's Secret
Donna McKenzie
Закон і порядок (1990)
Law & Order
Joanne Ellis
The Littlest Victims (1989)
Barbara
Людина по імені «Яструб» (1989)
A Man Called Hawk
Susan
Зоряний шлях: Наступне покоління (1987)
Star Trek: The Next Generation
Lt. Cmdr. Susanna Leijten
41-я щорічна церемонія вручення премії «Тоні» (1987)
The 41st Annual Tony Awards
грає себе, исполнительница & Winner: Best Leading Actress in a Musical
Закон Лос-Анджелеса (1986)
L.A. Law
Theresa Cavanaugh
Метлок (1986)
Matlock
Maggie Shore
Вона написала вбивство (1984)
Murder, She Wrote
Claire Vickers
Поліція Майамі: Відділ моралі (1984)
Miami Vice
Mary McDermott
Американський театр (1981)
American Playhouse
Anne Putnam Sr.