Новини, в яких згадується Томмі Фленаган

6 липня 2022,  22:04 | Новини фільмів

У четвер, 7 липня, в українських кінотеатрах стартують покази екшен-трилера «Банші» режисера Джона Кейеса, де головну чоловічу роль виконує знаменитий Антоніо Бандерас, якого нещодавно можна було побачити у картинах «Тілоохоронець дружини кілера» та «Uncharted: Незвідане».

Читати далі...
20 червня 2022,  21:36 | Новини фільмів

У мережі з'явився офіційний трейлер гостросюжетного екшен-трилера «Банші», головні ролі в якому виконують Антоніо Бандерас та Джеймі Кінг. Його режисером виступає Джон Кейєс, а сценаристом — Меттью Роджерс.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Захар Беркут»
Перший український кіноепік
11 жовтня 2019,  01:31 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Повість Івана Франка «Захар Беркут» давно є наріжним каменем української літератури, присвяченій героїчній боротьбі українського народу за свою свободу і незалежність, яка наповнена символізмом і несе в собі заповіт для всіх майбутніх поколінь українців. Вперше її екранізували на початку 1970-х років, за часів Радянського Союзу, але фільм Леоніда Осики не пройшов випробування часом, і ви навряд чи його бачили. А ось другу екранізацію «Захара Беркута», яка виходить на екрани у 2019, навряд чи чекає подібна доля, оскільки вона була знята з справжнім голлівудським розмахом.

Читати далі...
5 грудня 2018,  12:02 | Оновлення

Творці історичного екшену «Захар Беркут», знятого за мотивами однойменної повісті Івана Франка, презентували в Україні перший тизер стрічки.

У роботі над «Захаром Беркутом» взяла участь велика міжнародна акторська команда з України, США, Великої Британії, Казахстану та Монголії. На широкому екрані глядачі побачать: Алекса МакНіколла (Максим Беркут), Роберта Патріка (Захар Беркут), Томмі Фленагана (Тугар Вовк) та інших.

В український прокат фільм режисера Ахтема Сеітаблаєва, виробництва Kinorob та Cinema Day за підтримки Державного агентства України з питань кіно, вийде 10 жовтня 2019 року.

2 травня 2017,  20:35 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Цього четверга в кінотеатрах України стартує довгоочікуване продовження пригод команди міжгалактичних волоцюг – «Вартові Галактики 2». У деяких кінотеатрах пройдуть допрем'єрні покази на день раніше – 3 травня, тому перевірте афішу кінотеатрів у своєму місті. А поки ми пропонуємо прочитати невелику цікаву статтю про створення фільму:

Нова історія розпочнеться з моменту, на якому завершилися перші «Вартові Галактики» – найкасовіший фільм літа 2014-го року. «Вартові Галактики 2» – це продовження епічних і неймовірних пригод Пітера Квілла, відомого як Зоряний Лицар, і групи його ексцентричних друзів, які самовіддано захищають Всесвіт, але інколи не гребують і попрацювати найманцями, користуючись славою рятівників планети Ксандар.

Читати далі...