Фільмографія Брук Блум

Фільмографія: Актриса
Пташка доброго господа (2020)
The Good Lord Bird
Doyle's Wife
Сурогат (2020)
The Surrogate
Bridget
Шлюбна історія (2019)
Marriage Story
Mary Ann
Новий Амстердам (2018)
New Amsterdam
Millie
Повернення додому (2018)
Homecoming
Pam
Циганка (2017)
Gypsy
Rebecca Rogers
Падаюча вода (2016)
Falling Water
Sabine
Безмозглі / Смерть мозку (2016)
BrainDead
Abby Summers
Devil Town (2015)
Georgia Newton
Втрачаючи контроль (2014)
She's Lost Control
Ronah
Альфа-будинок (2013)
Alpha House
Julie Carrell
Пливи, рибка, пливи (2013)
Swim Little Fish Swim
Mary
Відкрита п'ятірка 2 (2012)
Open Five 2
The Normals (2012)
Nurse Longley
Новая норма (2012)
The New Normal
Debra
Надзвичайно голосно і неймовірно близько (2011)
Extremely Loud & Incredibly Close
Astrid Black
Підозрюваний (2011)
Person of Interest
Emily Morton
Five Days Gone (2010)
Camden
Весілля (2010)
Ceremony
Margaret Cornish
Луї (2010)
Louie
Young Janet
Габі на даху в липні (2010)
Gabi on the Roof in July
Madeline
This Little Piggy (2010)
Гарна дружина (2009)
The Good Wife
Kate Willoughby
Five Fingers (2009)
Girl
Outnumbered (2009)
Jenna Embry
Обіцяти - не означає одружитися (2008)
He's Just Not That Into You
Paige
В простому вигляді (2008)
In Plain Sight
Lois Turner
Jake's Closet (2007)
Jules
Наречена з того світу (2007)
Over Her Dead Body
Margaret's Owner
Автолюбителі (2007)
Carpoolers
Oola
Битва за планету Терра (2007)
Battle for Terra
   Technician Quinn
Брати Соломон (2007)
The Brothers Solomon
Grocery Shopper
Усі парубки люблять Менді Лейн (2006)
All the Boys Love Mandy Lane
Cousin Jen
Довго і щасливо (2006)
'Til Death
Lucy
По справедливості (2006)
In Justice
Rachel
Джек і Боббі (2004)
Jack & Bobby
Bridget
Детектив Раш (2003)
Cold Case
Tania
Без сліду (2002)
Without a Trace
Claire Wallace
CSI: Місце злочину Майамі (2002)
CSI: Miami
Cynthia Wells
Любов вдівця (2002)
Everwood
College Guide
Prep (2002)
Попутники (2000)
Forever Lulu
Teenage Usher
Міські ангели (2000)
City of Angels
Kelly
Wasteland (1999)
Кращі (1999)
Popular
Teen Girl #1
Закон і порядок: Спеціальний корпус (1999)
Law & Order: Special Victims Unit
Dana Farhidi
Фелісіті (1998)
Felicity
Brent
Баффі – переможниця вампірів (1997)
Buffy the Vampire Slayer
Nicole
Військово-юридична служба (1995)
JAG
Petty Officer Third Class Anna Farrier
Надія Чикаго (1994)
Chicago Hope
Grunge Girl
Поліція Нью-Йорка (1993)
NYPD Blue
Katie Driscoll
The Dark End of the Street ()
Marney
Minyan ()
Rachel
*}