Оновлення, в яких згадується Ченнінг Татум

23 листопада 2017,  01:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший український трейлер анімаційної комедії від студії Warner Bros. Animation «Смолфут».

«Смолфут» розказує легенду про Бігфута навпаки. Одного дня молодий розумний Йеті (Ченнінг Татум) знаходить дещо, що всі вважали вигадкою, — людину (Джеймс Корден). Новина про цього «коротконога» дарує йому славу та шанс на стосунки з дівчиною його мрій. Крім того, це відкриття неабияк бентежить усіх Йеті, адже з’ясовується, що поза їхнім невеличким сніговим містечком існує цілий великий світ. І вони пізнають його у запальній історії про дружбу, відвагу та радість відкриттів.

В українські кінотеатри «Смолфут» прибуде 4 жовтня 2018 року.

21 вересня 2017,  16:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент шпигунського екшену «Кінгсман: Золоте кільце» показує знайомство Еггсі (Терон Еджертон) і Мерліна (Марк Стронг) з агентом Текілою у втіленні Ченнінга Татума. Текіла працює на американську секретну службу «Стейтсмен», до яких представники «Кінгсман» звертаються за допомогою у важкі часи. Але їх зустріч проходить не так гладко, як хотілося б.

Більше 30 нових кадрів ви знайдете в нашій галереї. А сам фільм Меттью Вона, де також повернеться Колін Ферт, ви можете подивитися в українських кінотеатрах з сьогоднішнього дня.

20 вересня 2017,  15:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Головною лиходійкою шпигунського екшену «Кінгсман: Золоте кільце» є ексцентрична Поппі Адамс у втіленні лауреатки «Оскара» Джуліанни Мур. В даному вірусному промо-ролику вона розповідає про свою злочинницьку організацію «Золоте кільце», яка займається агресивними бізнес-стратегіями, інвестує в останні технології та приймає суворі дисциплінарні заходи.

Як бонус тут присутні пару секунд з танцюючим Ченнінгом Татумом. У кіно з 21 вересня. Квитки на сеанси ви знайдете тут.

28 серпня 2017,  13:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент кримінальної комедії Стівена Содерберга «Удача Лохана» знайомить нас з професійним злодієм Джоном Бабахом (в оригіналі його звуть Джо Бенг) у втіленні зірки Бондіани Деніела Крейга. До нього по допомогу звертаються два брата-невдахи Джиммі і Клайд Логани, які задумали пограбувати касу гонок NASCAR. Їх грають зірка «Супер Майка» Ченнінг Татум та Адам Драйвер, відомий завдяки скромній ролі Кайло Рена в «Зоряних війнах».

Український трейлер кінокартини від творця трилогії «Одинадцять друзів Оушена» дивіться тут. У кіно з 7 вересня.

24 серпня 2017,  14:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український ТБ-ролик кримінальної комедії «Удача Лохана» нехай і йде якихось 16 секунд, зате встигає представити весь свій зоряний каст на чолі з Ченнінгом Татумом. Компанію йому в цій амбітний справі — пограбуванні каси гонок NASCAR — складуть Деніел Крейг, Адам Драйвер, Сет МакФарлейн, Кеті Голмс, Гіларі Свонк та Райлі Кіо.

Повноцінний український трейлер нового фільму Стівена Содерберга дивіться тут. У кіно з 7 вересня.

8 серпня 2017,  15:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У розширеному ТБ-ролику комедійного шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце» англійські манери зустрічаються з південним шармом американців. Відео показує, як головний герой Еггсі (Терон Еджертон) знайомиться з батьками дівчини (імовірно тієї самої принцеси з першого фільму), а після відправляється в США в гості до агентів Statesman, яких грають Ченнінг Татум, Холлі Беррі, Педро Паскаль та Джефф Бріджес, і знову рятує світ пліч-о-пліч з Гаррі Хартом (Колін Ферт).

Другий український трейлер «Kingsman: Золоте кільце», головну злочинницю якого втілює Джуліанна Мур, дивіться тут. Прем'єра фільму відбудеться у вересні.

28 липня 2017,  21:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший та дуже дивний трейлер 1 сезону комедійного екшену «Товариш детектив». У ньому Ченнінгу Татуму приносять стару відеокасету з його улюбленим румунського телесеріалом, він включає його, і ми вирушаємо в Румунію часів Холодної війни, тобто в 1983 рік, де двоє детективів у втіленні акторів Флоріна Пьєрсіка мол. й Корнеліу Уліча, які говорять голосами Татума та Джозефа Гордона-Левітта, ловлять злочинців.

У серіалі також візьмуть участь Дженні Слейт, Нік Офферман, Хлоя Севіньї, Махершала Алі, Кім Бейсінгер і Деніел Крейг. Що з цього вийде, дізнаємося 4 серпня.

21 липня 2017,  13:30 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо український трейлер кримінальної комедії «Удача Лохана» з Ченнінгом Татумом, Деніелом Крейгом і Адамом Драйвером у головних ролях. А зрежисирував все це Стівен Содерберг.

Сюжет фільму розповість про двох братів невдах, які планують зухвале пограбування під час гонки NASCAR в Північній Кароліні.

В кінотеатрах України фільм стартує з 7 вересня.

20 липня 2017,  23:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Замість Френка Сінатри у другому трейлері шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце» звучить вже більш запальна композиція групи The Who «My Generation», під яку Терон Еджертон разом з однооким Коліном Фертом показують своїм американським колегам, наскільки вони круті. Цього разу їм доведеться захищати світ від лиходійки Джуліанни Мур, чиї літаючі дрони з вибухівкою знищують штаб-квартиру агентів Kingsman. Тому вони їдуть в США у гості до агентів Statesman, яких грають Джефф Бріджес, Ченнінг Татум, Холлі Беррі і Педро Паскаль. На озброєнні у останнього з них буде дуже небезпечна скакалка, вибачте, ласо.

Персональні постери з героями і лиходійкою фільму Меттью Вона ви знайдете тут. У кіно він прибуде у вересні.

9 липня 2017,  23:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Терон Еджертон повертається на екрани в образі самого стильного шпигуна в екшені «Kingsman: Золоте кільце», і його другий ТБ-ролик робить акцент на тому, що для нової місії агенти Kingsman обзаведуться новим гардеробом. Цього разу Еггсі та Мерлін (Марк Стронг) відправляються в США, де зустрінуть агентів Statesman, яких грають Джефф Бріджес, Ченнінг Татум і Педро Паскаль.

Український трейлер пригодницького екшену Меттью Вона, головною лиходійкою якого буде Джуліанна Мур, дивіться тут.

29 червня 2017,  20:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер кримінальної комедії «Вдача Логанів» знайомить нас ближче з відчайдушними братами Джиммі та Клайдом Логанами, яких втілюють Ченнінг Татум і Адам Драйвер. Джиммі втратив роботу й вирішує разом з братом та не дуже досвідченими спільниками здійснити пограбування під час гонок NASCAR. Для цього вони звільняють з в'язниці злодія-професіонала, якого грає Деніел Крейг.

Режисером кінокартини виступив творець трилогії «Одинадцять друзів Оушена» і «Супер Майка» Стівен Содерберг.

29 травня 2017,  14:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В кримінальній комедії «Вдача Логанів» два брати-невдахи, яких грають Ченнінг Татум і Адам Драйвер, задумують провернути масштабне пограбування під час гонки NASCAR і звертаються за допомогою до ув'язненого злодія-професіонала у втіленні Деніела Крейга, завдяки якому у їх плана і з'являється шанс на успіх. Компанію їм в цьому фільмі складуть Райлі Кеох, Кетрін Вотерстон, Сет МакФарлейн, Себастьян Стен, Кеті Холмс та Хіларі Свонк, які з'являються в першому трейлері.

Нова кінокартина від режисера трилогії «Одинадцять друзів Оушена» і «Супер Майка» Стівена Содерберга вийде в світовий прокат в серпні.

8 травня 2017,  16:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Джефф Бріджес поділився в Твіттері першим ТБ-роликом шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце», де Еггсі (Терон Еджертон) та Мерлін (Марк Стронг) відправляються в Кентуккі, щоб познайомитися зі своїми американськими колегами Statesman у втіленні Бріджеса, Ченнінга Татума, Педро Паскаля й Холлі Беррі, та скуштувати їх фірмовий бурбон.

Український трейлер «Kingsman: Золоте кільце», знятого Меттью Воном, дивіться тут.

25 квітня 2017,  13:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший український трейлер шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце», в якому Терон Еджертон та Марк Стронг повертаються в образах британських суперагентів Еггсі і Мерліна, чию штаб-квартиру підривають, і тепер вони змушені відправитися в США, щоб працювати разом зі своїми американськими колегами у втіленні Ченнінга Татума, Холлі Беррі і Педро Паскаля.

Українська прем'єра екшену від режисера «Kingsman: Таємна служба» Меттью Вона відбудеться 28 вересня.

23 квітня 2017,  19:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий тизер трейлеру шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце» з Тероном Еджертоном, Ченнінгом Татумом та Холлі Беррі повідомляє, що сам трейлер прибуде вже завтра! Прем'єра фільму відбудеться в кінці вересня.

Перший погляд й цікаві деталі про лиходійку Джуліанни Мур ви знайдете тут.