Новини фільмів, в яких згадується Кевін Костнер

22 липня 2019,  20:19 | Новини фільмів

У мережі з'явився український трейлер фільму Саймона Кертіса «Очима собаки» з Майло Вентімілья та Амандою Сейфрід. Роль пса Енцо озвучив володар премії "Оскар" Кевін Костнер.

Сюжет фільму заснований на бестселері американського романіста Гарта Стайна "Перегони на мокрому асфальті". Дія ведеться від імені пса Енцо, який стає улюбленцем молодого гонщика Денні Свіфта. Фільм розповість про шлях Денні до успіху у світі спорту, його знайомстві з дружиною Євою, народженні дочки Зої та зворушливу дружбу з Енцо.

Кінокартина «Очима собаки» вийде в український прокат 26 вересня.

21 травня 2019,  02:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Любите фільми про собак та перегони? Тоді офіційний трейлер драматичної кінокартини «Очима собаки», також відомої як «Мистецтво гонок під дощем», вас точно порадує.

Фільм «Очима собаки», заснований на романі-бестселері Гарта Стейна, являє собою душевну історію, розказану дотепною та філософською собакою на ім'я Енцо (озвучує Кевін Костнер). Завдяки міцному зв'язку зі своїм власником Денні Свіфтом (Майло Вентімілья), гонщиком-початківцем Формули-1, Енцо отримав приголомшливий погляд на душевний світ людини і розуміє, що методи, необхідні на гоночній трасі, також можуть бути використані для успішної навігації маршрутом життя. Фільм розповідає про Денні та головних людей в його житті його дружину Єву (Аманда Сайфред), їхню дочку Зої (Раян Кіра Армстронг) і, врешті-решт, його істинного найкращого друга Енцо.

Українська прем'єра картини Саймона Кертіса очікується у вересні.

21 лютого 2019,  13:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Справжній детектив» Вуді Гаррельсон знову відправляється ловити злочинців тільки тепер з Кевіном Костнером, а не з Меттью МакКонахі в офіційному трейлері кримінальної драми «The Highwaymen».

Картина «The Highwaymen» («Дорожники») розповість правдиву історію легендарних поліцейських, які зловили Бонні і Клайда. Коли усіх сил ФБР і останніх криміналістичних технологій виявляється не досить, щоб заарештувати найвідомішу пару американських злочинців, два колишніх техаських рейнджери (Гаррельсон і Костнер) повинні покладатися на свої інстинкти та старомодні навички, щоб закрити цю справу й відправити Бонні і Клайда за ґрати.

На стримінговому сервісі Netflix прем'єра нового фільму Джона Лі ГенкокаНевидима сторона», «Порятунок містера Бенкса») відбудеться 29 березня.

22 грудня 2014,  16:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Во время интервью для Variety актер Джеймс Корден признался, что не ожидал получить главную роль в мюзикле «В темном-темном лесу», где сыграли известные голливудские звезды.

Английский актер, известный по ролям в сериалах «Гевин и Стейси», «Доктор Кто», а также по разным британским фильмам, в последние годы все чаще появляется в голливудских проектах. В этом году на экраны с ним вышла мелодрама «Хоть раз в жизни» и вот-вот выйдет мюзикл «В темном-темном лесу», где он сыграл роль Пекаря, а его жену сыграла Эмили Блант.

В разговоре с Кевином Костнером в студии Variety Корден рассказал, что совсем не надеялся стать частью окончательного каста мюзикла: 

У них был сценарий, и они вроде как полностью раздели этот мюзикл. Мы репетировали неделю, а потом должны были представить его исполнительным директорам студии Disney. И если быть честным, то я не питал насчет этого иллюзий, думая, что я поучаствую в репетициях, а потом, если фильм получит зеленый свет, они заменят меня на кого-то более известного. Стива Карелла или Джека Блэка, или еще кого-то. Но, благослови его Боже, Роб [Маршалл] подошел ко мне после и сказал, что «если я буду снимать этот фильм, то я никогда не сделаю этого без тебя».

Кевин Костнер отозвался о мюзикле очень положительно:

Я видел этот фильм, и он очень хорош. Я даже почувствовал, что хотел бы сняться в нем. Немного позавидовал.

Украинская премьера мюзикла «В темном-темном лесу» состоится 25 декабря.