Бьорн Олаф ЙоханнессенBjørn Olaf Johannessen

50%
0
50%
0

Фільмографія

Pyromanen (2016) ... сценарист
Зникаючий ілюзіоніст (2015) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Все буде добре (2015) ... сценарист
Kampen for tilværelsen (2014) ... сценарист
Храми культури (2014) ... сценарист
Nowhere Man (2008) ... сценарист
Мируш (2007) ... сценарист
Дворняжка (2006) ... сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...