Оновлення, в яких згадується Даррен Аронофскі

13 вересня 2017,  16:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-кампанія психологічного трилера «Мати!» порадувала нас цікавим анімованим постером, який пов'язує таємні символи персональних постерів з Дженніфер Лоуренс і Хав'єром Бардемом. Химерним чином один постер відправляє нас далі в глибини цієї історії і показує тісний зв'язок головних героїв зі своїм таємничим будинком. Відео створено так, щоб у глядача з'явилося відчуття, ніби він занурюється в кролячу нору.

Фотографії з прем'єри фільму Даррена Аронофскі на Венеціанському кінофестивалі ви знайдете тут. У кіно з 14 вересня.

9 вересня 2017,  18:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри очікуваного трилеру Даррена Аронофскі «Мати!» залишилося менше тижня, а студія Paramount Pictures продовжує інтригувати новими трейлерами, де зашкалює саспенс. Дженніфер Лоуренс і Хав'єр Бардем втілюють тут щасливу подружню пару, яка живе самотньо у великому будинку. Як раптом на їх порозі з'являються незнайомці, яких грають Ед Харріс, Мішель Пфайффер та Донал Глісон, і ці незвані гості перевернуть їхнє життя.

Ви вже можете придбати квитки на перші покази фільму «Мати!» на нашому сайті. У кіно з 14 вересня.

8 вересня 2017,  00:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий напружений фрагмент трилера Даррена Аронофскі «Мати!», в якому герой Хав'єра Бардема втрачає самовладання. Спершу вони з героїнею Дженніфер Лоуренс здаються ідеальною парою, яка облаштувала свій ідеальний будинок, але коли незвані гості у втіленні Мішель Пфайффер та Еда Харріса розбивають одну цінну річ, головний герой зривається й проганяє усіх геть, впиваючись руками в гострі осколки.

Попередній фрагмент кінокартини, де Пфайффер залякує Лоуренс, дивіться тут. У кіно з 14 вересня.

31 серпня 2017,  01:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент трилеру «Мати!» показує дуже налякану Дженніфер Лоуренс. Хто ж так сильно налякав дівчину в її рідному будинку? Мішель Пфайффер своїми розмовами про дітей, якими залізла в голову головній героїні, ніби розкривши її страшний секрет. Гра актрис в цьому відео змушує чекати на кінокартину зі ще більшим нетерпінням.

Українські ТБ-ролик і постер фільму Даррена Аронофскі ви знайдете тут. У кіно з 14 вересня.

15 серпня 2017,  23:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures поділилася новим інтригуючим чи то тизером, чи то трейлером трилера «Мати!», в якому героїня Дженніфер Лоуренс знову злякано ходить по своєму будинку. Здається, що вона зовсім одна, але за кадром кричать усі ті незвані гості, які збираються перевернути їх тихе з чоловіком життя. Чоловіка Лоуренс тут втілює Хав'єр Бардем.

Український трейлер кінокартини від творця «Чорного лебедя» Даррена Аронофскі дивимося тут. Його прем'єра відбудеться у вересні.

9 серпня 2017,  15:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося вчорашній трейлер трилера «Мати!» від режисера «Чорного лебедя» Даррена Аронофскі в українському дубляжі. У ньому володарі «Оскара» Дженніфер Лоуренс і Хав'єр Бардем грають подружжя, яке самотньо живе в своєму прекрасному будинку. Але їх мирне існування порушують незнайомці, які по черзі з'являються на їх порозі.

Українська прем'єра кінокартини, де також зіграли Мішель Пфайффер, Ед Харріс і Донал Глісон, відбудеться 14 вересня.

8 серпня 2017,  13:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов повноцінний трейлер трилера Даррена Аронофскі «Мати!» з володарями премії «Оскар» Дженніфер Лоуренс і Хав'єром Бардемом у головних ролях. Вони втілюють подружню пару, яка влаштувалася в будинку подалі від людей, як раптом їх мирне існування порушує цілий натовп незваних гостей, серед яких Мішель Пфайффер, Ед Харріс і Донал Глісон, які не на жарт лякають господиню будинку своїми діями.

В українські кінотеатри фільм від творця «Реквієму за мрією» та «Чорного лебедя» прибуде 14 вересня.

31 липня 2017,  17:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший тизер трилера Даррена Аронофскі «Мати!» з Дженніфер Лоуренс в головній ролі. У ньому її героїня йде по порожньому будинку, поки за кадром звучать тривожні крики її та незваних гостей, які назавжди перевернуть життя молодої жінки і її чоловіка. А у кінці відео з'являються Хав'єр Бардем і Мішель Пфайффер.

Нещодавно стало відомо, що фільм вийде в український прокат одночасно з усім світом. Його трейлер прибуде 8 серпня.

10 лютого 2017,  18:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер драматичного трилера «Наслідки» представляє Арнольда Шварценеггера в образі чоловіка і батька в жалобі, який втратив в авіакатастрофі свою сім'ю. І тепер він хоче знайти відповідального за неї авіадиспетчера — його грає Скут МакНері — й подивитися йому в очі.

Кінокартина заснована на реальних подіях, а її продюсером виступає Даррен Аронофскі.

21 січня 2017,  16:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому закулісному відео біографічної драми «Джекі» режисер Пабло Ларраін, продюсер Даррен Аронофскі та виконавиця ролі Джекі Кеннеді Наталі Портман розповідають про те, як їм вдалося відтворити для свого фільму тур цієї першої леді по Білому дому. На загальних планах в цьому епізоді використали кадри зі справжньою Джекі, тому реальність тут тісно переплітається з її художнім переказом.

Фічуретку про акторський склад кінокартини, куди також увійшли Пітер Сарсгаард, Біллі Крудап, Грета Гервіг і Джон Херт, дивіться тут.

15 листопада 2013,  11:40 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший трейлер епічної драми «НОЙ» від режисера фільму «Чорний лебідь» Даррена Аронофскі.

Фільм-подія наступної весни. Масштабна епічна драма за біблійним сюжетом для найширшої глядацької аудиторії. Фільм за участю найвідоміших зірок, якого вже чекають і навіть уже обговорюють…

І побачив Ной видіння: бачив він велику воду, яка змітала все на своєму шляху, не залишивши ані деревини, ані звірини, ані людини. У світі, занапащеному людським гріхом, Ной отримує Господнє благословення побудувати ковчег і врятувати від потопу «кожної тварі по парі».

У ролях: Рассел КроуЛюдина зі сталі», «Робін Гуд»), Емма ВотсонГаррі Поттер»), Ентоні ХопкінсТор», «Людина-вовк»).

Старт в Україні: 27 березня 2014 року