Новини фільмів, в яких згадується Даррен Аронофскі

20 січня 2023,  19:31 | Новини фільмів

Завдяки драматичній стрічці «Кит» 2022 рік став роком повернення зірки «Мумії» Брендана Фрейзера у велике кіно, і незабаром українські глядачі зможуть побачити її на екранах кінотеатрів, як підтверджує дубльований трейлер.

Читати далі...
5 вересня 2022,  19:47 | Новини фільмів

Перший кадр стрічки «Кит», яку зняв відомий американський кінорежисер Даррен Аронофскі, представляє її головного героя у втіленні актора Брендана Фрейзера. І ви навряд чи зможете впізнати зірку «Мумії» у цьому образі.

Читати далі...
18 квітня 2020,  23:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку року Хоакін Фенікс отримав «Оскар» за фільм «Джокер», де він втілив культового суперлиходія з коміксів DC. Але виявляється, що в минулому у нього був шанс зіграти абсолютно протилежного персонажа самого Бетмена, в ролі якого його бачив Даррен Аронофські.

Читати далі...
11 січня 2018,  01:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви можете любити або ненавидіти психологічний трилер «мати!», але його чесний трейлер точно змусить вас сміятися.

Синопсис гучної кінокартини Даррена Аронофскі, де головних героїв зіграли Дженніфер Лоуренс і Хав'єр Бардем, повідомляв, що це фільм про те, як відносини пари проходять справжнє випробування, коли до них в будинок приходять непрохані гості. Але насправді «мати!» виявилася складною і дуже жорстокою алегорією на відносини людства з матір'ю-природою, наповненою прихованими символами... Гаразд, досить про це, каже нам її чесний трейлер від Screen Junkies, давайте краще повеселимося і знайдемо в цій історії не такі серйозні й моторошні моменти.

А якщо ви все ще не розібралися в тому, що тут відбувається, читайте нашу рецензію на «мати!».

14 вересня 2017,  16:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Культовий режисер Даррен Аронофскі, чия «Мати!» виходить в український прокат, пояснив, чому хоче, щоб його фільмам або аплодували, або освистували їх.

Читати далі...
29 липня 2017,  03:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українські глядачі побачать драматичний триллер Даррена Аронофскі «Мати!» та фантастичну комедію Александра Пейна «Зменшення».

Читати далі...
19 липня 2015,  13:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В останній день 6-го Одеського кінофестивалю відбулася церемонія закриття, Золоті Дюки знайшли своїх володарів і, звичайно ж, було показано кілька нових кінокартин.

Фільмом закриття ОМКФ-2015 стала драма «Ан», яку представили сценарист Дуріан Сукегава і відома японська актриса Кірін Кікі. Це вперше, коли Одеський кінофестиваль відвідали гості з Японії.

В цьому році драма «Ан», що розповідає про жінку, яка перехворіла в молодості проказою, її дружбу з кухарем, що працює у маленькій будці, де подають дораяки з солодкою бобовою пастою ан, і про те, як ця дружба змінює його життя.

Читати далі...
18 липня 2015,  08:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В предпоследний день 6-го Одесского международного кинофестиваля были представлены последние фильмы Международного конкурса: «Просто Джим» и «Объятья змеи». В этот же день с гостями фестиваля встретился всемирно известный режиссер Даррен Аронофски, а вечером стали известны первые победители Национального конкурса ОМКФ-2015.

Дебютная режиссерская работа британского актера Крэйга Робертса, наиболее известного по главной роли в подростковой драме «Субмарина», «Просто Джим» знакомит зрителя с обычным подростком, у которого нет друзей. Но его тихая жизнь меняется, когда по соседству поселился крутой американец и пытается сделать Джима более популярным. Главную роль в своем фильме Робертс исполнил лично, а соседа-американца воплотил Эмиль Хирш.

В «Объятьях змеи» режиссер Сиро Герра отправляется в путешествие по Амазонии вместе с американским этноботаником, ищущим священное растение, и там в лесах он встречает могущественного шамана Карамакате, последнего в своем роде.

На ОМКФ-2015 кинокартина «Объятья змеи» стала последней из 12 фильмов, представленных в рамках Международного конкурса.

Читати далі...
16 липня 2015,  12:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера на 6-й Одесский кинофестиваль пожаловали директор Каннского кинофестиваля Тьерри Фремо с программой короткометражных фильмов братьев Люмьер и хорватский режиссер Далибор Матанич, представивший свой «Зенит» в рамках Международного конкурса.

Тьерри Фремо провел в Одессе мастер-класс и встретился с журналистами перед тем, как вечером показать гостям фестиваля свою программу «Люмьер!» с собственными комментариями.

Директор Каннского кинофестиваля открыл, что же до сих пор делает немые фильмы Огуста и Луи Люмьер столь привлекательными:

Их поступок, [изобретение кино], был столь невинным и чистым, что и их фильмы были такими же невинными и чистыми. И если вы спросите сегодня режиссера, что он хочет сделать в качестве кинематографиста, он скажет, что хочет сотворить нечто, что есть очень чистым и спонтанным.

Читати далі...