Новини, в яких згадується Сергей Чеботаренко

17 березня 2021,  19:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий офіційний постер спортивної драми «Пульс» з актрисою Наталією Бабенко повідомляє, що побачити її на великих екранах буде можливо вже з 8 квітня.

Читати далі...
6 лютого 2020,  19:51 | Новини фільмів

З'явився офіційний трейлер драматичної стрічки Сергія Чеботаренко «Пульс», в якій знялися відомі українські актори Станіслав Боклан, Олександр Кобзар, Лілія Ребрик та Ахтем Сеітаблаєв.

Юна українська легкоатлетка Оксана (Наталія Бабенко) живе в маленькому містечку та має велику мрію — потрапити на Олімпійські ігри. Її спортивна кар’єра тільки починається, та вона демонструє хороші результати. Але внаслідок жахливої автомобільної аварії дівчина зазнає важких травм і майже втрачає зір. Здається, що тепер Оксана не має шансів не тільки на омріяні Олімпійські ігри, але й на нормальне життя. Проте вона не збирається здаватися та прагне довести: на шляху до справжньої мрії не існує перешкод.

На великі екрани біографічна драма «Пульс», яка ґрунтується на реальній історії української легкоатлетки та параолімпійської чемпіонки Оксани Ботурчук, вийде навесні, 19 березня.