Оновлення, в яких згадується Гійом Кане

5 квітня 2017,  20:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На всіх парах до нас мчить 14-й кінофестиваль «Французька весна в Україні», який порадує українських глядачів 6 новинками французького кінематографа, де зіграли Маріон Котійяр, Жюльєт Бінош, Ізабель Юппер, Гійом Кане, Катрін Денев та інші їх знамениті співвітчизники.

Кінофестиваль стартує в столичному кінотеатрі «Київ» в цю п'ятницю, 7 квітня. Фільми будуть показані на мові оригіналу з українськими субтитрами.

16 грудня 2016,  17:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки мелодрами «Закохайся в мене, якщо насмілишся» та просто подружжя Гійом Кане і Маріон Котійяр в третій раз з'являться на екрані разом, зігравши в музичній комедії «Рок-н-Ролл». Тут вони втілюють вигадані версії самих себе, намагаючись повернути 43-річного Кане на хвилю популярності.

Компанію акторам у фільмі складуть Фанні Ардан, Іван Атталь та Жілль Лелуш.

11 жовтня 2016,  18:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося чарівний український тизер фентезійної французької мелодрами «Кохання та пінгвіни», де Гійом Кане і Шарлотта Ле Бон грають професора, що досліджує пінгвінів, та закохану в нього аспірантку, яка погоджується, щоб їй в кров ввели гени пінгвінів, аби допомогти професору з його проектом і звернути на себе його увагу.

В українських кінотеатрах з 13 жовтня.

12 вересня 2016,  13:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix представив перший трейлер до свого драматичного трилера «Облога Жадовіля» з Джеймі Дорнаном, Гійомом Кане і Марком Стронгом, який розповість про те, як ірландський комендант Пет Квінлан веде військове протистояння з французькими і бельгійськими найманцями в Конго у вересні 1961 року під час тамтешньої громадянської війни, в якій беруть участь миротворчі сили ООН.

28 грудня 2014,  01:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Першою прем'єрою 2015 від Артхаус Трафік стане французька кримінальна мелодрама «Чоловік, якого надто сильно любили» з Катрін Деньов і Гійомом Кане, яка виходить в прокат 1 січня. Автор картини - володар призу Каннського кінофестивалю за кращу режисуру Андре Тешине.

Сюжет фільму заснований на реальних подіях. У 1976 році в Ніцці безвісти пропала молода дівчина, дочка власниці розкішного казино. Незадовго до зникнення вона зрадила інтереси своєї матері в конфлікті з мафією.

Згодом Жан-Шарль і Рене Ле Ру, коханець і матір зниклої, написали роман «Жінка проти мафії», який ліг в основу фільму Тешине. У Франції інтерес до цієї скандальній справі не вгасає і понині - не так давно головний підозрюваний вже втретє потрапив під суд.

Протистояти криміналітету випало гранд-дамі світового кінематографа Катрін Деньов. Закохану пару зіграли Гійом Кане («Закохайся мене, якщо насмілишся», «Просто разом») і молода зірка французького кіно Адель Енель.

«Чоловік, якого надто сильно любили» вийде на екрани українських кінотеатрів 1 січня 2015 року.