Рэй ПортерRay Porter

Рэй Портер / Ray Porter
Зріст: 183 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Ліга справедливості Зака Снайдера (2021) ... Darkseid
The Sandman (2020) ... Gilbert
Дітки в порядку (2018) ... Ernie
Операція «Арго» (2012) ... First A.D.
Пригоди маленького паровозика (2011) ... Nightmare Train
Безсоромні (2011) ... Lip's Boss
Залишитися в живих: Новий лідер (2010) ... Glenn
Правосуддя (2010) ... Hestler
Раневейс (2010) ... Band Member
Саутленд (2009) ... Roy
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...