Сандра ОSandra Oh

Сандра О / Sandra Oh
Народилася 20 липня 1971
Зріст: 165 см
100%
2
0%
0

Фільмографія

76-я церемонія вручення премії «Золотий глобус» (2019) ... сценарист
Ши-Ра і непереможні принцеси (2018) ... Castaspella
Вбиваючи Єву (2018) ... Eve Polastri, продюсер (ассоциированный продюсер / исполнительный сопродюсер)
Meditation Park (2017) ... актриса
Window Horses (2016) ... Rosie Ming, продюсер
Naked Canadian Celebs (2016) ... #7 - Dancing at the Blue Iguana (2000)
Catfight (2016) ... Veronica
Відстійні хлопці (2015) ... Kathy
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...