Баррі ЗонненфельдBarry Sonnenfeld

50%
0
50%
0

Фільмографія

Люди в чорному: Інтернешнл (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Лемоні Снікет: 33 нещастя (2017) ... Ike Anwhistle, режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Дев'ять життів (2016) ... Additional Cat Voices, режисер
An Honest Liar (2014) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Dead Boss (2014) ... режисер
Поліцейський з Беверлі-Гіллз (2013) ... режисер
Люди в чорному 3 (2012) ... Husband Watching Launch

Обговорення на форумі

ГДЕ
Посл.: Karina Kruk, 3 роки тому

1144 

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...