Лів ШрайберLiev Schreiber

Лів Шрайбер / Liev Schreiber
Повне ім'я: Isaac Liev Schreiber
Народився 4 жовтня 1967; Сан-Франциско, Каліфорнія, США
Зріст: 191 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Ліва Шрайбера

«Французький вісник» від «Ліберті, Канзас Івнінг Сан» (2021) ... актор
Дощовий день в Нью-Йорку (2019) ... Roland Pollard
Людина-павук: Навколо всесвіту (2018) ... Wilson Fisk
Inside the Manson Cult: The Lost Tapes (2018) ... рассказчик
Joseph Pulitzer: Voice of the People (2018) ... Joseph Pulitzer
Острів собак (2018) ... Spots
My Little Pony у кіно (2017) ... The Storm King
America in Color (2017) ... рассказчик
Вибивайло: Епічна сутичка (2016) ... Ross Rhea
Справжній Рокі (2016) ... актор

Біографія Ліва Шрайбера

Айзек Лів Шрайбер (англ. Isaac Liev Schreiber, нар. 4 жовтня 1967, Сан-Франциско, США ) — американський театральний и кіноактор. Лауреат премії «Тоні». Відомий за рядом незалежних фильмів і декількома блокбастерами, включаючи трилогію Веса Крейвена «Крик».

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ліва Шрайбера. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ліва Шрайбера

Написати коментар...
Написати коментар...