Оновлення, в яких згадується Венсан Кассель

30 серпня 2018,  00:22 | Оновлення

Презентуємо офіційний український трейлер детективного трилера «Чорна течія».

У центрі сюжету фільму опиняється поліцейський Франсуа Вісконті (Венсан Кассель), якому належить розслідувати дивну справу – зникнення 16-річного Дені Арно. Поспілкувавшись з сім'єю зниклого, Франсуа приходить до висновку, що кожен з них має свій мотив.

Вісконті вирішує відправитися до шкільного вчителя Дені – Яна Беллеля (Ромен Дюріс), від якого дізнається, що Арно, можливо, займався незаконним обігом наркотиків.

Фільм «Чорна течія» став першою спільною роботою акторів Ромена Дюріса та Венсана Касселя. Українська прем'єра фільму очікується 18 жовтня.

20 жовтня 2017,  15:06 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер біографічної драми «Дикун» з Венсаном Касселем у головній ролі.

Втомившись від богемного життя Парижу, Поль Гоген вирушає на інший край світу. В пошуках натхнення і нових фарб життя він опиняється на Таїті. Там він зустрічає Техуру – дикунку, богиню, об’єкт невтримної пристрасті та спопеляючих ревнощів, музу, котрій світ зобов’язаний за появу геніальних творінь великого митця.

У кінотеатрах України з 2 листопада.

29 червня 2016,  10:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший трейлер до драми Ксав'є Долана «Це всього лише кінець світу», що отримала Гран-прі на 69-му Каннському кінофестивалі. У ній невиліковно хворий письменник у втіленні Гаспара Ул'єля повертається додому, щоб повідомити своїй родині, яку давно не бачив, що він помирає. Його рідних втілили Леа Сейду, Наталі Бай, Венсан Кассель і Маріон Котійяр.

В українських кінотеатрах з 27 жовтня.

8 червня 2016,  12:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТВ-ролик «Джейсона Борна» піднімає завісу над новою загрозою, яка змушує Борна (Метт Деймон) вийти з тіні, і показує деякі нові драматичні моменти, а також його сутичку з найманцем у втіленні Венсана Касселя.

В українських кінотеатрах з 28 липня.

22 травня 2016,  13:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У зв'язку з прем'єрою «Це всього лише кінець світу» Ксавьє Долана на 69-му Каннському кінофестивалі з'явилися два перших фрагмента з його нової драми, що розповідає про невиліковно хворого письменника Луї, який повертається додому після тривалої відсутності, щоб розповісти сім'ї, що він помирає. Луї втілив Гаспар Ульель, а його родину: Маріон Котійяр, Леа Сейду, Венсан Кассель і Наталі Бай.

В українських кінотеатрах з 16 вересня.

18 квітня 2016,  14:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новая фотография со съемок драмы Ксавье Долана «Это всего лишь конец света» представляет ее звездный каст, в число которого входят Марион Котийяр и Леа Сейду, в работе.

Читати далі...
6 січня 2016,  02:00 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Тоні знайомиться на вечірці з Джорджіо, і легке захоплення переростає в справжню пристрасть. Десять років всепоглинаючої любові, повної безоглядного щастя і засліплюючих ревнощів. Опинившись наодинці з собою, Тоні повертається в думках до відносин з Джоржіо. Хто був цей чоловік? Ким вона стала поруч з ним? Тоні належить довга робота, яка вилікує душу й пом'якшить серце. Історія пристрасної і руйнівної любові розказана зірками французького кіно – Венсаном Касселем, Еммануель Берко (Золота пальмова гілка за кращу жіночу роль) і Луї Гаррелем. Другий поспіль фільм режисера Майвенн Ле Беско потрапляє в офіційну програму Каннського кінофестивалю. Її попередній фільм – «Полісс» – був удостоєний призу журі у 2011 році.

В кінотеатрах України і РФ з 18 лютого.

1 липня 2015,  06:28 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Раді першими представити дубльований трейлер французької комедії «Цей незграбний момент» з Венсаном Касселем і Франсуа Клюзе в головних ролях.

Рімейк однойменної фантастичної комедії 1977 року. Два нерозлучних друга зі своїми дочками проводять відпустку на Рив'єрі, де на сонячних пляжах сорокадвухрічному батьку сімейства не встояти перед чарами спокусливої вісімнадцятирічної красуні і він вуха закохується. Все б нічого, та тільки чарівна дівчина є дочкою його найкращого друга - суворого батька, що загрожує застрелити кожного, хто підійде ближче, ніж на крок.

У кінотеатрах України і Росії з 9 липня.

7 березня 2013,  06:16 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Володар премії «Оскар» режисер Денні БойлНа голці», «Мільйонер із нетрів», «127 годин», «Франкенштейн») знову розбурхує глядачів сексуальним сюжетом в першокласному трилері, у якому сконцентровані висока майстерність виконавців, екшн і любовний трикутник в сукупності з численними «гачками», які здатні залучити одночасно як молодіжну аудиторію, так і людей старшого віку.

Фільм «Транс» оповідає про організатора аукціонів з продажу предметів мистецтва (Джеймс МакЕвой, «Люди Ікс: Перший клас»), який зв'язався з кримінальною бандою (ватажок банди - Венсан Кассель, «Чорний лебідь»), і вони спільно з гіпнотерапевт (Розаріо Доусон, «Місто гріхів») намагаються відшукати втрачену картину.

Дивіться фільм «Транс» з 4 квітня в кінотеатрах України.