Новини кастінгу, в яких згадується Елізабет Бенкс

7 березня 2018,  22:44 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Голодних ігор» Елізабет Бенкс виконає головну роль в новому хоррорі від творця «Вартових Галактики» Джеймса Ганна.

Читати далі...
11 листопада 2017,  14:04 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Крістен Стюарт і Люпіта Ніонго ведуть переговори з Sony Pictures з приводу основних ролей в прийдешньому перезапуску «Ангели Чарлі».

Читати далі...
11 червня 2016,  17:06 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актерский состав перезапуска «Одиннадцати друзей Оушена» с актрисами в главных ролях пополнился Хеленой Бонем Картер, Элизабет Бэнкс и Минди Кейлинг.

Читати далі...
16 березня 2015,  13:03 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Елізабет Бенкс і Пол Джаматті зіграють головні ролі в поки що безіменному телефільмі, що розповідає про доленосне протистояння тенісистів Біллі Джин Кінг і Боббі Рігза.

Кінг і Рігз зустрілися на тенісному корті у вересні 1973 року, коли Біллі була чітким чемпіоном №1 у світі, а Рігзу, який в 1930-40х роках був одним з кращих в тенісі, виповнилося 55 років. Але він впевнено вважав, що жіночий теніс настільки нижче за рангом чоловічого, що він і в такому віці зможе перемогти всіх діючих чемпіонів-жінок.

Подібні матчі в тенісі називають «Битва статей», так вже неофіційно охрестили і даний фільм, і таких матчів сталося за історію спорту 3, у двох з яких брав участь Рігз. Перший матч у травні того ж року він виграв у Маргарет Корт, тому вважав, що без труда переможе і Кінг.

За трансляцією матчу спостерігало близько 90 мільйонів глядачів з різних країн, і Кінг розгромила Рігза разом з його сексизмом. Тенісистка стала виступати за рівність статей і заснувала кілька організацій, що підтримують жінок в спорті.

Про цей матч тенісистів вирішив повідати телеканал HBO. Сценаристом проекту буде Девід Оберн, сценарист «Доказу» і «Будинку біля озера».

У 2001 році на телеканалі ABC вийшла докудрама (документальний фільм з елементами художнього відтворення подій) «Коли Біллі перемогла Боббі», де показаний матч та події, які привели до нього.

У цьому році виходить «Любов і милосердя», де Бенкс і Джаматті вже зіграли разом. Також скоро Бенкс можна буде побачити на екрані в сиквелах «Ідеальний голос 2», «Супер Майк XXL» і «Голодні ігри: Сойка-переспівниця. Частина II», а Джаматті – «Пані Боварі», «Розлом Сан-Андреас» і «Прямо з Комптона».