Фільмографія Александр Жуковин

Фільмографія: Актор
Халепа на 5 Baksiv (2019)
Невиправні (2017)
бандит
Ментовські війни. Одеса (2017)
Пристрасті по Чапаю (2012)
Крумыньш, начальник ЧК
1941 (2009)
немец
Повернення Мухтара 4 (2007)
Николай Жуков
Повернення Мухтара 3 (2006)
альпинист Сумин / Николай Жуков
Дев'ять життів Нестора Махно (2006)
Семен Каретников
Другий фронт (2005)
немецкий солдат
Повернення Мухтара 2 (2005)
киллер Похоронк
Як гартувалася сталь (1999)
немецкий офицер Зиндель
Острів любові (1995)
студент Сергей
Проект «Альфа» (1990)
Валерий Лавочкин