Александр Жуковин

50%
0
50%
0

Фільмографія

Халепа на 5 Baksiv (2019) ... актор
Невиправні (2017) ... бандит
Ментовські війни. Одеса (2017) ... актор
Пристрасті по Чапаю (2012) ... Крумыньш, начальник ЧК
1941 (2009) ... немец
Повернення Мухтара 4 (2007) ... Николай Жуков
Повернення Мухтара 3 (2006) ... альпинист Сумин / Николай Жуков
Дев'ять життів Нестора Махно (2006) ... Семен Каретников
Другий фронт (2005) ... немецкий солдат
Повернення Мухтара 2 (2005) ... киллер Похоронк
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...