Оновлення, в яких згадується Джефф Бріджес

14 вересня 2017,  01:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Sony Pictures представила другий трейлер драми «Вогнеборці», заснованої на реальних подіях. Фільм, де зіграли Джош Бролін, Майлз Теллер, Дженніфер Коннеллі, Тейлор Кітч, Джеймс Бедж Дейл та Джефф Бріджес, розповість про групу хоробрих пожежних «Granite Mountain Hotshots» з Арізони, які борються з одною з найбільш смертоносних пожеж в історії, щоб захистити своє місто.

Українська прем'єра кінокартини Джозефа Косінські, який зняв «Світ забуття», переїхала з кінця вересня на листопад.

8 серпня 2017,  15:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У розширеному ТБ-ролику комедійного шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце» англійські манери зустрічаються з південним шармом американців. Відео показує, як головний герой Еггсі (Терон Еджертон) знайомиться з батьками дівчини (імовірно тієї самої принцеси з першого фільму), а після відправляється в США в гості до агентів Statesman, яких грають Ченнінг Татум, Холлі Беррі, Педро Паскаль та Джефф Бріджес, і знову рятує світ пліч-о-пліч з Гаррі Хартом (Колін Ферт).

Другий український трейлер «Kingsman: Золоте кільце», головну злочинницю якого втілює Джуліанна Мур, дивіться тут. Прем'єра фільму відбудеться у вересні.

27 липня 2017,  16:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний трейлер біографічної драми «Вогнеборці» представляє перший погляд на те, як група пожежників Granite Mountain Hotshots з Арізони бореться з одною з найбільш смертоносних пожеж в історії, яка трапилася в червні 2013 року, щоб захистити своє місто та свої сім'ї. Їх керівника грає оскарівський номінант Джош Бролін, допомагати йому боротися з вогнем будуть Майлз Теллер і Тейлор Кітч, а також у фільмі з'являться володарі «Оскара» Дженніфер Коннеллі та Джефф Бріджес.

Українська прем'єра фільму від режисера «Миру забуття» Джозефа Косинські запланована на 28 вересня, так що чекаємо на дубльований трейлер.

20 липня 2017,  23:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Замість Френка Сінатри у другому трейлері шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце» звучить вже більш запальна композиція групи The Who «My Generation», під яку Терон Еджертон разом з однооким Коліном Фертом показують своїм американським колегам, наскільки вони круті. Цього разу їм доведеться захищати світ від лиходійки Джуліанни Мур, чиї літаючі дрони з вибухівкою знищують штаб-квартиру агентів Kingsman. Тому вони їдуть в США у гості до агентів Statesman, яких грають Джефф Бріджес, Ченнінг Татум, Холлі Беррі і Педро Паскаль. На озброєнні у останнього з них буде дуже небезпечна скакалка, вибачте, ласо.

Персональні постери з героями і лиходійкою фільму Меттью Вона ви знайдете тут. У кіно він прибуде у вересні.

9 липня 2017,  23:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Терон Еджертон повертається на екрани в образі самого стильного шпигуна в екшені «Kingsman: Золоте кільце», і його другий ТБ-ролик робить акцент на тому, що для нової місії агенти Kingsman обзаведуться новим гардеробом. Цього разу Еггсі та Мерлін (Марк Стронг) відправляються в США, де зустрінуть агентів Statesman, яких грають Джефф Бріджес, Ченнінг Татум і Педро Паскаль.

Український трейлер пригодницького екшену Меттью Вона, головною лиходійкою якого буде Джуліанна Мур, дивіться тут.

8 травня 2017,  16:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Джефф Бріджес поділився в Твіттері першим ТБ-роликом шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце», де Еггсі (Терон Еджертон) та Мерлін (Марк Стронг) відправляються в Кентуккі, щоб познайомитися зі своїми американськими колегами Statesman у втіленні Бріджеса, Ченнінга Татума, Педро Паскаля й Холлі Беррі, та скуштувати їх фірмовий бурбон.

Український трейлер «Kingsman: Золоте кільце», знятого Меттью Воном, дивіться тут.

18 квітня 2017,  21:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Терон Еджертон щойно поділився першим поглядом на свій майбутній шпигунський екшн «Kingsman: Золоте кільце» у вигляді 16-секундного відео, де тільки й встигай натискати на паузу, щоб розібрати, що нам готує цей очікуваний сиквел Меттью Вона. З нетерпінням чекаємо виходу трейлера.

Перші кадри з новими героями «Kingsman: Золоте кільце» у втіленні Ченнінга Татума, Холлі Беррі та Джеффа Бріджеса ви знайдете тут.

5 серпня 2016,  16:38 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Два брата-лузера вирішують навідатися в сховища пари-трійки банків, які багато років безбожно обкрадають своїх боржників. Розслідування зухвалих пограбувань з грубим почерком завершить кар'єру шерифа Маркуса (Джефф Бріджес). Але куди виведе це нехитре діло?

У кінотеатрах України з 25 серпня.

2 травня 2013,  17:37 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший трейлер комедійного екшну «R.I.P.D. Примарний патруль»!

Світла пам'ять і раді вітати! А що? Справжній поліцейський талант не повинен пропадати навіть після смерті. Тим більше, що боронити закон поліцейському-привиду набагато легше. Головне, щоб вистачило фантазії для всіх форм і образів, у які тепер можна перевтілюватися.

Старт в Україні: 25 липня 2013

Жанр: комедійний екшн

Режисер: Роберт ШвенктеДружина мандрівника в часі», серіал «Теорія брехні»)

У ролях: Раян РейнольдсОсвідчення», «Код доступу «Кейптаун»), Джеф БріджесТрон», «Справжня мужність»), Кевін БейконЦе безглузде кохання», «Білий слон»)