Новини, в яких згадується Джефф Бріджес

2 травня 2019,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вмикайте музику групи AC/DC голосніше! Компанія Marvel Studios святкує 11 років з моменту прем'єри першого фільму свого мегауспішного кіновсесвіту «Залізна людина», який зняв режисер Джон Фавро.

Читати далі...
3 жовтня 2018,  00:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джефф Бріджес грає священика, який намагається оселитися в загадковому готелі, в дебютному фрагменті трилера «Погані часи у „Ель Роялі“».

Картина «Погані часи у „Ель Роялі“», чиї події розвиваються в 1960 роках, розповість про семеро незнайомців, у кожного з яких є страшний секрет. Вони тікають від свого минулого і в одну доленосну ніч опиняються під дахом готелю «Ель Роял», який переживає не найкращі часи. У цьому готелі кожен з них отримує останній шанс спокутувати свої гріхи, перш ніж усі відправиться в пекло. У фрагменті персонаж Бріджеса разом з персонажами Джона Гемма та Синтії Еріво намагається заселитися в готель, і коли нарешті на ресепшені з'являється адміністратор Майлз (Льюїс Пуллман), він категорично заявляє, що священику (Бріджес) тут не місце. Але той нікуди не збирається йти.

Дивіться другий трейлер фільму «Погані часи у „Ель Роялі“», де також з'являются Кріс Гемсворт і Дакота Джонсон. В українських кінотеатрах новий триллер Дрю Годдарда можна буде побачити на наступному тижні, 11 жовтня.

2 вересня 2018,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей тиждень порадував нас новими трейлерами до фантастичного екшену «Хижак», байопіку «Перша людина», фентезійного горору «Суспірія», комедійного бойовика «Агент Джонні Інгліш 3» і трилера «Погані часи у „Ель Роялі“», а також першим трейлером 3 сезону серіалу «Справжній детектив» і новими трейлерами серіалів «Зачаровані» та «Рівердейл».

Читати далі...
29 серпня 2018,  01:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox показала новий трейлер трилера Дрю Годдарда «Погані часи у „Ель Роялі“» за участю зірки «Месників: Війна нескінченності» Кріса Гемсворта й зірки «П'ятдесяти відтінків сірого» Дакоти Джонсон.

Гемсворт і Джонсон втілюють двох із семи таємничих незнайомців, у кожного з яких є темне минуле. В одну доленосну ніч у 1960-х роках вони опиняються в покинутому готелі «Ель Роялі», який розташований поруч з озером Тахо. Незабаром вони відкривають, що цей готель зберігає страшну таємницю, і отримують останній шанс спокутувати свої гріхи, перш ніж усе полетить у пекло.

Решту незнайомців грають Джон Гемм, Джефф Бріджес, Кейлі СпеніЛьюїс Пуллман та Синтіа Еріво.

Побачити прибуття героїв в загадковий готель ви можете на персональних постерах фільму «Погані часи у „Ель Роялі“». У кіно з 11 жовтня.

6 липня 2018,  19:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джефф Бріджес, Кріс Гемсворт і Дакота Джонсон відправляються в загадковий готель на персональних постерах трилера «Погані часи у „Ель Роялі“».

Читати далі...
8 червня 2018,  00:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув довгоочікуваний трейлер трилера «Погані часи в „Ель Роялі“», в якому зіграли Кріс Гемсворт, Дакота Джонсон, Джон Хемм і Джефф Бріджес.

Сім незнайомців, у кожного з яких є свій похмурий секрет, зустрічаються в «Ель Роялі» біля озера Тахо, покинутому готелі з темним минулим, і протягом однієї доленосної ночі кожен з них отримає останній шанс спокутувати свої гріхи, перш ніж все полетить в пекло.

Українські глядачі зможуть побачити нове творіння режисера Дрю Годдарда, який прославився завдяки горору «Хижа в лісі» за участю Гемсворта, в жовтні.

2 травня 2018,  13:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Кэйли Спэни появится в драматическом триллере «Плохие времена в „Эль Рояле“», который выйдет в кино этой осенью.

Читати далі...
18 вересня 2017,  03:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо трійцю запальних українських ТВ-роликів шпигунського екшену «Кінгсман: Золоте кільце», які показують нові моменти.

Читати далі...
14 вересня 2017,  01:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Sony Pictures представила другий трейлер драми «Вогнеборці», заснованої на реальних подіях. Фільм, де зіграли Джош Бролін, Майлз Теллер, Дженніфер Коннеллі, Тейлор Кітч, Джеймс Бедж Дейл та Джефф Бріджес, розповість про групу хоробрих пожежних «Granite Mountain Hotshots» з Арізони, які борються з одною з найбільш смертоносних пожеж в історії, щоб захистити своє місто.

Українська прем'єра кінокартини Джозефа Косінські, який зняв «Світ забуття», переїхала з кінця вересня на листопад.

27 серпня 2017,  00:34 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Хемсворт і Джефф Бріджес ведуть переговори з приводу ключових ролей у трилері «Bad Times at the El Royale» («Погані часи в „Ель Роялі“»).

Читати далі...
8 серпня 2017,  15:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У розширеному ТБ-ролику комедійного шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце» англійські манери зустрічаються з південним шармом американців. Відео показує, як головний герой Еггсі (Терон Еджертон) знайомиться з батьками дівчини (імовірно тієї самої принцеси з першого фільму), а після відправляється в США в гості до агентів Statesman, яких грають Ченнінг Татум, Холлі Беррі, Педро Паскаль та Джефф Бріджес, і знову рятує світ пліч-о-пліч з Гаррі Хартом (Колін Ферт).

Другий український трейлер «Kingsman: Золоте кільце», головну злочинницю якого втілює Джуліанна Мур, дивіться тут. Прем'єра фільму відбудеться у вересні.

2 серпня 2017,  03:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel Studios повідомила про початок знімального процесу супергеройського екшену «Людина-мураха і Оса» і розкрила його сюжет.

Читати далі...
30 липня 2017,  19:24 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В рамках Comic-Con зірки шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце» Терон Еджертон, Колін Ферт, Джефф Бріджес, Ченнінг Татум, Холлі Беррі та Педро Паскаль відвідали шоу «Конан», де Бріджес розкрив, що на зйомках вони з Еджертоном часто співали в трейлері. Щоб продемонструвати, як це було, зірка «Великого Лебовські» почав співати пісню з мюзиклу «Хлопці і лялечки» з Марлоном Брандо та Френком Сінатрою, і Еджертон тут же її підхопив. До речі, почути, як співає Еджертон, ви можете в мультфільмі «Співай».

Побачити цих акторів разом на великому екрані в «Kingsman: Золоте кільце» буде можливо в вересні. Новий український трейлер фільму дивіться тут.

27 липня 2017,  16:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний трейлер біографічної драми «Вогнеборці» представляє перший погляд на те, як група пожежників Granite Mountain Hotshots з Арізони бореться з одною з найбільш смертоносних пожеж в історії, яка трапилася в червні 2013 року, щоб захистити своє місто та свої сім'ї. Їх керівника грає оскарівський номінант Джош Бролін, допомагати йому боротися з вогнем будуть Майлз Теллер і Тейлор Кітч, а також у фільмі з'являться володарі «Оскара» Дженніфер Коннеллі та Джефф Бріджес.

Українська прем'єра фільму від режисера «Миру забуття» Джозефа Косинські запланована на 28 вересня, так що чекаємо на дубльований трейлер.