Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Ефрат ДорEfrat Dor

Ефрат Дор / Efrat Dor
Народилася 6 січня 1983; Беер-Шева, Ізраїль
100%
1
0%
0

Фільмографія Ефрат Дор

Mossad (2019) ... Linda Harris
Holy Lands (2018) ... Annabelle
Greenhouse Academy (2017) ... Michelle Wallace
І тоді прийшла вона (2017) ... Tamar
Дружина доглядача зоопарку (2017) ... Magda Gross
Русалки (2014) ... Elinor
Флеш (2014) ... Eva McCulloch
Cupcakes (2013) ... Efrat
Ha-Hamama (2012) ... Irene
Achat Efes Efes (2011) ... Alex Yudayov
Відео з участю Ефрат Дор
Зображення Ефрат Дор

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ефрат Дор. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ефрат Дор

Написати коментар...
Написати коментар...