Джеремі ДевісJeremy Davies

Джеремі Девіс / Jeremy Davies
Повне ім'я: Джереми Дэвис Боринг
Народився 8 жовтня 1969; Саугус, Каліфорнія, США
Зріст: 175 см
50%
0
50%
0

Фільмографія Джеремі Девіса

Чорний телефон (2021) ... Terrence
Новобранець (2018) ... Detective Bill Summerland
Дім, який побудував Джек (2018) ... Al
Твін Пікс (2017) ... Jimmy
Американські боги (2017) ... Jesus Prime
Люцифер (2016) ... Nick Hofmeister
Супергьорл (2015) ... Dr. John Deegan
Повстання Техасу (2015) ... Ephraim Knowles
Костянтин (2014) ... Ritchie Simpson
Флеш (2014) ... Dr. John Deegan

Біографія Джеремі Девіса

Джеремі Девіс Борінг народився 8 жовтня 1969 року в місті Треверс-Сіті у Мічигані в родині відомого дитячого письменника Мела Боринга. Його батьки розлучилися, коли Джеремі був дитиною, а мати померла від вовчанки, коли йому виповнилося вісім років. Разом з батьком і мачухою Керол він переїхав з Канзасу, де жив з матір'ю, в каліфорнійську Санту-Барбару, а потім в Вермонт та Айову. Після закінчення школи Джеремі знову повернувся до Каліфорнії і поступив в Академію акторської майстерності в Пасадені, де провчився два роки.

Відео з участю Джеремі Девіса
Зображення Джеремі Девіса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джеремі Девіса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джеремі Девіса

Написати коментар...
Написати коментар...