Славомир ДолинецSlawomir Doliniec

50%
0
50%
0

Фільмографія

The Coldest Game (2019) ... Krutov's Soldier 3
Lowcy cieni. Pod presja (2019) ... Patryk Karwowski
Синдром мисливця (2019) ... Policeman
Oko za oko (2018) ... Kamil Napieralski
Slad (2018) ... Artur Bialek
Почесна місія: Герої назавжди (2018) ... Witold Lokuciewski «Tolo», Witold Lokuciewski «Tolo»
В ритмі серця (2017) ... Kamil
Uciekajace panny mlode (2017) ... Michal
Жорстке побачення (2013) ... актор

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...