Рецензії, в яких згадується Роберт Дауні мол.

Рецензія на фільм «Енола Холмс»
Дівчина-детектив з дуже відомим прізвищем
29 вересня 2020,  22:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У часи Артура Конана Дойла, який придумав свого легендарного детектива Шерлока Холмса в 1887 році, жінка-детектив була нечуваним явищем в суспільстві, що вже говорити про дівчину-детектива. Але міфологія про Шерлока Холмса розросталася, і в 2006 році, практично через 120 років після його «народження», американська письменниця Ненсі Спрінгер придумала для нього молодшу сестру-тінейджера Енолу Холмс, якій не сидиться на місці, і коли її мати зникає при загадкових обставинах, дівчина тікає з-під опіки братів і відправляється в Лондон, щоб знайти свою матір й самій стати приватним детективом.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Джентльмени»
Нова класика від Гая Річі
25 січня 2020,  03:05 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви з'явилися на світ в минулому році, то для вас Гай Річі – це режисер популярного діснеївського рімейку «Аладдін» з синім Віллом Смітом, але якщо ви все-таки топчете цю землю хоча б чверть століття, то напевно знаєте, що Річі прийшов до слави завдяки брутальним і одночасно смішним фільмам про бандитів «Карти, гроші, два стволи» та «Великий куш», заснувавши наприкінці 90-х свій власний кримінальний піджанр. Потім у нього були різні експерименти, включаючи хитовую дилогію «Шерлок Холмс» з Робертом Дауні мол., сучасну адаптацію легенди про короля Артура і того ж «Аладдіна», але Річі нарешті відчув спрагу крові і повернувся до свого коронного жанру. Так що зустрічайте його «Джентльменів»!

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дулітл»
Веселий зоопарк Роберта Дауні мол.
9 січня 2020,  23:33 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Вікторіанській Англії не було відомішого лікаря за доктора Джона Дулітла. Він умів чудово знаходити спільну мову з будь-якими пацієнтами, і не важливо, ходять вони на двох ногах, на чотирьох чи взагалі пурхають з квітки на квітку. Разом зі своєю дружиною вони лікували всіх, хто стукав у двері їхнього особняка, але коли її не стало, Дулітл став справжнім відлюдником і сховався від людей за високим парканом. Минуло сім років, і раптом в його двері стукають юні хлопець і дівчина, яким потрібна його допомога. І Джону Дулітлу не залишається нічого іншого, як покинути межі своєї обителі і відправитися в незабутню пригоду в далекі краї...

Читати далі...
Рецензія на фільм «Людина-павук: Далеко від дому»
Пітер Паркер і його незабутня поїздка до Європи
4 липня 2019,  17:39 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Який би старшокласник не захотів відправитися разом зі своїми друзями в шкільну поїздку прекрасними містами Європи? Щоб покататися на гондолі у Венеції, відвідати фестиваль світла у Празі, прогулятися вулицями Берліна і побачити скарби корони в Лондонському Тауері? Ось і Пітер Паркер в захваті від такої можливості залишити свої супергеройські обов'язки в Нью-Йорку і знатно розважитися. Але нова масштабна загроза у вигляді гігантських монстрів, що керують стихіями, вносить в його план свої корективи, і на цей раз хлопцю доводиться рятувати не рідний Квінс, а весь світ.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Месники: Завершення»
Супергеройський реванш десятиліття
24 квітня 2019,  17:17 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому році світ потрясла «Війна нескінченності», яка зіштовхнула Месників і Вартових Галактики з їх найнебезпечнішим противником – Божевільним Титаном Таносом. Танос прагнув переробити всесвіт і за допомогою Каменів Нескінченності стер половину його живих істот, залишивши тих, хто вижив, в повному розпачі. Але незважаючи на свою поразку минулого разу, супергерої світу Marvel готуються до реваншу під назвою «Месники: завершення». Адже вони повинні виправити це за всяку ціну.

Читати далі...
2 травня 2018,  12:56 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З моменту, коли Тоні Старк оголосив себе Залізною людиною, минуло вже цілих 10 років, і з тих пір Marvel Studios познайомила нас більш ніж з 20 супергероями з Землі і з космосу, які неодноразово билися з різноманітними суперлиходіями, але один з них давно чекав свого часу в тіні. Божевільний Титан Танос, який втратив свій рідний світ, задумав врятувати всесвіт за допомогою «справедливого геноциду», знищивши половину її населення, щоб друга половина ні в чому не потребувала і жила, процвітаючи. І для цього йому потрібно заволодіти шістьма Камінням Нескінченності – сингулярностями, що володіють неймовірною силою і дозволяють стерти половину живих істот лише за допомогою одного клацання пальців...

Читати далі...