Оновлення, в яких згадується Роберт Дауні мол.

29 листопада 2017,  16:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно був представлений довгоочікуваний офіційний трейлер блокбастера від Marvel Studios «Месники: Війна нескінченності»!

Залізна людина (Роберт Дауні мол.), Чорна вдова (Скарлетт Йоханссон), Капітан Америка (Кріс Еванс), Тор (Кріс Гемсворт), Халк (Марк Руффало), Червона відьма (Елізабет Олсен), Людина-павук (Том Холланд), Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч) і Чорна пантера (Чедвік Боузман) об'єднуються в епічну суперкоманду, яка має захистити Землю від могутнього суперлиходія Таноса (Джош Бролін).

В українські кінотеатри фільм «Месники: Війна нескінченності» прибуде 3 травня 2018 року. Чекаємо на дубльований трейлер.

28 липня 2017,  20:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив один з кращих фрагментів супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому»: відеоблог Пітера Паркера (Том Голланд), який він знімав під час своєї першої місії з Залізною людиною (Роберт Дауні мол.) в «Першому меснику: Протистояння». Відео показує, як він із захопленням звичайного тінейджера вперше їде на приватному літаку з Хеппі Хоганом (Джон Фавро), як отримує крутий костюм від Тоні Старка, а також фрагменти його битви з командою Кепа (Кріс Еванс) та гігантським Людиною-мурахою (Пол Радд). Варто відзначити, що Хеппі аж ніяк не в захваті, що йому доручили приглядати за таким юним та енергійним супергероєм.

Ви все ще можете застати сольник нового Людини-павука в українських кінотеатрах. Нашу рецензію на нього читайте тут.

18 липня 2017,  03:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що зйомки супергеройського екшену «Месники: Війна нескінченності» проходять в суворій секретності, заради благодійності Omaze Роберту Дауні мол. дозволили трохи побігати по знімальному майданчику з камерою. В результаті ми побачили не тільки його трейлер, а й Тома Голланда в костюмі для зйомок з використанням технології захоплення руху, чудові зелені «краєвиди», на яких вони знімаються, і дублера Кріса Претта.

На вихідних каст цього епічного проекту зібрався разом на D23 Expo. Опис першого тизеру «Месників: Війна нескінченності» ви знайдете тут.

10 липня 2017,  02:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Навіть супергероям, які літають на павутині, доводиться здавати на права. У кумедній короткометражці компанії Audi Пітер Паркер (Том Голланд) відправляється в незабутню поїздку з інструктором з водіння на машині, позиченій у Тоні Старка (Роберт Дауні мол.). Але під час тесту хлопець проїжджає повз банк, який грабують, і відправляється затримувати злочинців. Цей ролик стає ще смішнішим, якщо ви вже подивилися «Людину-павука: Повернення додому» й пам'ятаєте, як водить цей супергерой.

Нашу рецензію на нову «Людину-павука» читайте тут. Ви вже можете подивитися цей фільм в українських кінотеатрах.

6 липня 2017,  16:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий промо-ролик супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому» радує запрошенням на фільм від самого Роберта Дауні мол., який грає тут ментора Пітера Паркера (Том Голланд). В український прокат кінокартина Джонатана Воттса виходить вже сьогодні, на день раніше решти світу, так що ви вже можете подивитися її в своєму улюбленому кінотеатрі.

Де знайти квитки на найближчі сеанси? Звичайно, в нашій афіші.

3 липня 2017,  02:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В марвелівському екшені «Людина-павук: Повернення додому» українська телеведуча й співачка Регіна Тодоренко озвучила інтерфейс супергеройського костюма Пітера Паркера (Том Голланд), подарованого йому Тоні Старком (Роберт Дауні мол.). І в новому промо-ролику, де вона радісно запрошує вас в кіно, нарешті можна почути, як її голос буде звучати в цій ролі. Як вам?

Детальніше про український дубляж за участю Тодоренко читаємо тут. В український прокат фільм виходить 6 липня.

1 липня 2017,  16:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей хлопець знає, як зробити феєричний вихід! На голлівудську прем'єру супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому» Том Голланд прибув верхи на машині, одягнений в костюм Людини-павука і його курточку, в яких він красувався на своєму першому постері. А будучи сучасним супергероєм, він знімав подію на смартфон і робив селфі з приголомшеною публікою, яка абсолютно не чекала на таке прибуття актора.

Фотографії з прем'єри, яку також відвідали Роберт Дауні мол., Зендея, Маріса Томей та Майкл Кітон, ви знайдете в нашій галереї.

29 червня 2017,  18:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо новий фрагмент супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому», де Пітер Паркер (Том Холланд) вечеряє в китайському ресторані разом з тіткою Мей (Маріса Томей). Вона каже, що не довіряє Тоні Старку (Роберт Дауні мол.), і коли по телевізору повідомляють, що Людина-павук зупинив недалеко звідси пограбування банку, наставляє Пітера тікати, якщо він опиниться в такій ситуації. А ви думали, що раз тітка стала молодшою, то з нею супергероєві буде простіше.

Критики в захваті від нової «Людини-павука», їх перші відгуки без спойлерів читайте тут.

16 червня 2017,  23:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Холланд представив новий промо-ролик «Людини-павука: Повернення додому», в якому за допомогою сучасних VR-технологій можна надіти костюм Людини-павука та відчути себе справжнім супергероєм. Ви можете покидати за допомогою павутини бочки й стільці, політати над Нью-Йорком і навіть поборотися зі Стерв'ятником (Майкл Кітон). Але актор просить бути обережніше, оскільки костюм не незнищенний, і повернути його чистим.

Раніше вийшла цікава фічуретка «Людини-павука», яка розкриває таємниці його крутого костюма від Тоні Старка (Роберт Дауні мол.).

15 червня 2017,  16:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український ТБ-ролик супергеройського екшену від Marvel і Sony Pictures «Людина-павук: Повернення додому» показує нові моменти з головним лиходієм фільму Стерв'ятником (Майкл Кітон), впоратися з яким Пітеру Паркеру (Том Холланд) допоможе Залізна людина (Роберт Дауні мол.). Чи зможе хлопець довести, що вартий бути справжнім Месником?

Фічуретку про крутому костюмі Людини-павука, створеному корпорацією Stark Industries, дивіться тут. Прем'єра фільму відбудеться 6 липня.

12 червня 2017,  23:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Після подій «Першого месника: Протистояння» Тоні Старк (Роберт Дауні мол.) подарував наймолодшому майже-Меснику Пітеру Паркеру (Том Холланд) модернізований супергеройський костюм від Stark Industries, у якого є аж 576 різних комбінацій для стрільби павутиною. І в закулісній фічуретці «Людини-павука: Повернення додому» Холланд говорить, що цей костюм — краще, що коли-небудь з ним траплялося.

Постери «Людини-павука» з Пітером і Тоні ви знайдете тут. Фільм вийде в прокат 6 липня.

11 червня 2017,  01:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Цікаво, чим закінчилася історія з Пітером Паркером (Том Холланд) і його прагненням потрапити на вечірку до Тоні Старка (Роберт Дауні мол.) на честь перегляду фіналу НБА? Тоді дивіться заключний ТБ-ролик «Людини-павука: Повернення додому», присвячений цій грі, де по прибуттю в вежу Старка на Пітера очікував Хеппі Хоган (Джон Фавро), який вимагав здачу за снеки, і неприємний сюрприз. Решта ТБ-роликів ви знайдете на сторінці фільму.

Зверніть увагу, що Тоні тепер дійсно вказує в своєму резюме, що він «геній, мільярдер, плейбой, філантроп». А ми думали, що він так тільки перед Локі (Том Хіддлстон) понтуваться в «Месниках».

8 червня 2017,  18:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures продовжує ділитися крутими ТБ-роликами «Людини-павука: Повернення додому», присвяченими любові головного героя Пітера Паркера (Том Холланд) до баскетболу. У минулому відео Хеппі Хоган (Джон Фавро) послав його за закусками, але в магазині він зустрічає популярного репера DJ Khaled і своїх шанувальниць, тому повинен поспішити, якщо хоче подивитися фінал НБА в компанії Тоні Старка (Роберт Дауні мол.). Врахуйте, що це просто промо-ролик, а не фрагменти з фільму. Круто, правда?

Свіжий український трейлер супергеройського екшену Джонатана Воттса дивіться тут. Фільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

2 червня 2017,  19:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий ТБ-ролик «Людини-павука: Повернення додому», присвячений фінальній грі НБА, показує, як Пітер Паркер (Том Холланд) заздалегідь прибуває на перегляд гри, влаштований Тоні Старком (Роберт Дауні мол.), але Хеппі Хоган (Джон Фавро) відправляє хлопця за закусками. І на шляху за ними він зустрічає парочку грабіжників, з якими повинен розібратися, поки гра вже йде.

Супергеройський екшен Джонатана Воттса увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа. Його нові постери з Пітером та Тоні ви знайдете тут.

29 травня 2017,  14:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures поділилася офіційною ТБ-роликом свого спергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому», присвяченого вечірці Тоні Старка (Роберт Дауні мол.) на честь фіналу НБА. Підготуватися до неї генію, мільярдеру, плейбою і філантропу допомагає вірний охоронець Хеппі Хоган (Джон Фавро), який вирішує, що для запрошення Стіва Роджерса (Кріс Еванс) ще занадто рано, а ось Пітер Паркер (Том Холланд) все-таки удостоюється такого запрошення. І його реакція в цей момент просто незрівнянна.

Третій трейлер супергеройского фільму Джонатана Воттса, який вийде в кіно 6 липня, ви знайдете тут.