Новини фільмів, в яких згадується Даніель Брюль

7 вересня 2022,  21:51 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix представила перший трейлер очікуваної адаптації легендарного твору німецького письменника Еріха Марія Ремарка «На Західному фронті без змін», що розповідає про Першу світову війну.

Читати далі...
14 лютого 2021,  10:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні, 11 лютого, в кінотеатрах повинна була відбутися довгоочікувана прем'єра пригодницького екшену «Кінгс Мен» режисера Меттью Вона, але через світову пандемію COVID-19 вона була перенесена. Знову.

Читати далі...
1 липня 2020,  23:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій український трейлер пригодницького бойовика «Кінгс Мен» закликає «стати свідками кривавої історії становлення легендарної шпигунської організації» і нагадує нам, що «людину формують манери».

Читати далі...
22 червня 2020,  13:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних студія 20th Century Studios поділилася новим трейлером свого очікуваного пригодницького бойовика «Кінгс Мен», який буде приквелом фільмів «Кінгсман: Таємна служба» та «Кінгсман: Золоте кільце».

Читати далі...
15 липня 2019,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Рейф Файнс стає у витоків легендарної шпигунської організації в тизер-трейлері фільму «The King's Man», який своєю атмосферою нагадує «Шерлока Холмса» від Гая Річі.

Читати далі...
28 березня 2018,  02:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Focus Features поділилася першим фрагментом історичного трилера «Операція Ентеббе», в якому Розамунд Пайк і Даніель Брюль беруть в заручники літак з 248 пасажирами на борту.

Кінокартина «Операція Ентеббе» розповість про відоме захоплення літака компанії Air France, який у 1976 році летів з Тель-Авіва в Париж, та сміливу операцію зі звільнення заручників. Пайк і Брюль втілюють німецьких терористів Брігітту Кульман та Вілфріда Бьозе, які разом з двома палестинцями викрадають літак і направляють його в місто Ентеббе, Уганда, вимагаючи 5 мільйонів доларів та звільнення палестинських полонених в Ізраїлі. Коли мирні переговори не дають результату, за справу беруться коммандос Армії оборони Ізраїлю.

Дивіться український трейлер «Операція Ентеббе». Прем'єра фільму Жозе Падільї переїхала на 5 квітня.

16 лютого 2018,  23:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений трейлер фантастичного горору «Парадокс Кловерфілда» від продюсера Джей Джей Абрамса.

Кінокартина є третьою главою франшизи «Монстро» і розповідає про групу вчених, які відправляються на орбітальну станцію, щоб знайти нове джерело енергії. Але їхній експеримент з простими частинками обертається катастрофою, відкриваючи портал в світ монстрів. Ролі вчених виконують Гугу Ембата-Ро, Даніель Брюль, Елізабет Дебікі, Кріс О'Дауд та Девід Ойелоуо.

Прем'єра «Парадоксу Кловерфілда» відбулася в Інтернеті 4 лютого, так що фільм Джуліуса Они вже доступний для перегляду на Netflix.

7 лютого 2018,  17:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер фантастичного трилеру «Парадокс Кловерфілда» є тривожним посланням від головної героїні Гамільтон (Гугу Ембата-Ро).

Фільм, який продюсує Джей Джей Абрамс, розповідає про недалеке майбутнє, де Земля страждає від глобальної енергетичної кризи. Щоб вирішити цю проблему і забезпечити планету необхідною енергією, на орбітальну станцію відправляється група вчених з усього світу, але їх експеримент з прискорювачем часток відкриває портал в темну реальність.

У «Парадоксі Кловерфілда» також знялися Даніель Брюль, Елізабет Дебікі, Девід Ойелоуо та Кріс О'Дауд. Прем'єра фільму відбулася 4 лютого на сайті Netflix.

6 лютого 2018,  00:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою інтригуючого тизер-трейлера компанія Netflix повідомила про прем'єри третьої частини фантастичної франшизи «Парадокс Кловерфілда».

Читати далі...
17 квітня 2016,  16:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Еще в ноябре 2014 года стало известно, что главным злодеем «Первого мстителя: Противостояние» станет Даниэль Брюль, и лишь сейчас, менее чем за месяц до премьеры, нам представили первый взгляд на его Барона Земо.

Читати далі...
11 вересня 2015,  12:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Элизабет Олсен, исполняющая роль Алой ведьмы, рассказала о том, чего ожидать от «Первого мстителя: Великое противостояние».

Читати далі...
8 травня 2015,  19:10 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

компанія Marvel Studios розпочала зйомки третього фільму франшизи про супер-героя Стівена Роджерса, «Перший Месник: Велике Протистояння», на студії  Pinewood Studios у Атланті, Джорджія. Окрім павільйону студії, зйомки також заплановані у Німеччині, Пуерто Ріко та Ісландії.

Дія фантастичного екшну «Перший Месник: Велике Протистояння» розпочинається там, де завершуютсья події стрічки «Месники: ера Альтрону» - Стів Роджерс очолює нову команду Месників, місією якої є порятунок людства. Після того, як чергова битва Месників завдала колосальних збитків і масштабних руйнацій, політики вимагають створити урядову організацію, яка б вирішувала, чи вдаватися до допомоги Месників, коли у цьому з’являється потреба. Це нововведення буквально зв’язує руки супер-героям саме у той момент, коли новий ворог загрожує світу. 

Читати далі...
8 травня 2015,  15:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пару дней назад стало известно, что звезда «Хоббита» Мартин Фриман присоединился к Киновселенной Marvel, но его роль решили держать в секрете. К счастью, недолго.

По слухам, в «Первом мстителе: Гражданская война» Фриман сыграет правительственного агента Эверетта Росса, эксперта по вопросам выдуманной африканской нации Ваканды. Именно в Ваканде в «Мстителях: Эра Альтрона» была схватка за вибраниум. В комиксах Росс является злодеем Черной пантеры. Так что вполне возможно, что в этом фильме лишь представят его персонажа, а в «Черной пантере» он получит уже больше экранного времени.

Официальный синопсис фильма:

«Первый мститель: Гражданская война» продолжит историю там, где она оказалась после «Мстителей: Эра Альтрона», когда Стив Роджерс ведет команду новых Мстителей в их задании охранять человечество. После еще одного международного инцидента, где результаты работы Мстителей приносят сопутствующий ущерб, усиливается политическое давление насчет создания системы отчетности, согласно которой будет определено, нужны ли услуги команды. Новый статус приносит раскол в лавы Мстителей, пока они пытаются защитить мир от нового гнусного злодея.

Съемки «Первого мстителя: Гражданская война» уже стартовали в Атланте, в честь чего стал известен официальный каст супергеройского экшена. В фильме появятся Крис Эванс и Роберт Дауни мл., Скарлетт Йоханссон, Джереми Реннер, Элизабет Олсен (Алая ведьма), Себастьян Стэн (Баки Барнс), Энтони Маки (Сокол), Дон Чидл (Боевая машина), Пол Беттани (Вижен), Фрэнк Грилло (Кроссбоунс), Чедвик Боузман (Черная патера), Даниэль Брюль (Барон Хельмут Земо) и даже Пол Радд (Человек-муравей). Также вернутся агент 13 Шэрон Картер в исполнении Эмили ВанКэмп и Уильям Хёрт, который играл генера Росса в «Невероятном Халке».

«Первый мститель: Гражданская война» выйдет в мировой прокат 6 мая 2016 года.

17 лютого 2015,  15:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки шанувальники Чорної вдови очікують з нею сольного фільму, Скарлетт Йоханссон поки продовжує в цьому образі допомагати Капітану Америці і з'явиться в третьому фільмі трилогії «Перший месник: Громадянська війна».

Крім Чорної вдови у фільмі повернуться Тоні Старк, Бакі Барнс (він же Зимовий солдат) і Сокіл, яких знову втілять Роберт Дауні мол.Себастьян Стен і Ентоні Макі.

Та й якщо повертається Наташа Романова, то є великий шанс, що повернуться і інші представники Щ.И.Т.а: Нік Фьюрі і Марія Хілл.

Новачок Чедвік Боузман зіграє в цьому фільмі Чорну пантеру, а антагоністами історії стануть Даніель Брюль і Френк Грілло, які втілять суперлиходіїв Барона Земо і Кроссбоунса. [СПОЙЛЕР]: Останній відомий в коміксах тим, що йому вдалося вбити Капітана Америку.

Також ходять чутки, що «Перший месник: Громадянська війна» стане тим самим марвелівським фільмом, де вперше з'явиться новий Людина-павук. 

Цікаво, як же режисери Ентоні і Джо Руссо зможуть вмістити стільки супергероїв в одному фільмі, який вірогідно повинен був бути сольним для Капітана Америки, а стає чимось на зразок спін-оффу «Месників». Схоже, Крісу Евансу доведеться в цей раз битися не тільки з Залізним людиною, але і за свій екранний час.

Реліз «Першого месника: Громадянська війна» відбудеться 6 травня 2016 року.