Новини кастінгу, в яких згадується Даніель Брюль

6 травня 2015,  12:28 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До Кіновсесвіту Marvel приєдналася ще одна зірка «Шерлока» і «Хоббіта», британський актор Мартін Фріман.

Отже, Фріман з'явиться в третьому фільмі про Капітана Америку, де той буде ворогувати з іншим Месником, Залізною людиною. Але його роль в «Першому меснику: Громадянській війні» поки не розкривається.

Роль головного лиходія в майбутньому супергеройському екшені вже зайнята Даніелем Брюлем. Також до фільма повернуться Кріс Еванс і Роберт Дауні мол.Джеремі РеннерСкарлетт ЙоханссонЕлізабет ОлсенСебастьян СтенЕнтоні Макі.

Не так давно до Киновселенной Marvel приєднався давній колега Фрімана по «Шерлоку» і «Хоббіту», Бенедикт Камбербетч, який буде грати титульного героя в «Докторі Стрэнджі».

Фріман скоро з'явиться в комедії Марго Роббі «Fun House» (Павільйон сміху) і ще одній комедії «Funny Cow». Також в кінці року вийде спецвипуск «Шерлока», а на початку 2016-го – 4 сезон цього популярного детективного серіалу. 

«Перший месник: Громадянська війна» вийде у світовий прокат 6 травня 2016 року.

15 листопада 2014,  14:18 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Здається, кіновсесвіт «Marvel» обзавелася новим великим лиходієм, чиє ім'я поки не розголошується. Зате офіційно оголосили, що зіграє його німецький актор Даніель Брюль, відомий завдяки фільмам «Безславні виродки» і «Гонка».

Раніше режисери Ентоні і Джо Руссо, які зняли «Першого месника: Інша війна», казали, що будуть продовжувати розвивати історію Зимового солдата, але тепер з оголошенням нового лиходія у виконанні Брюля, злодійська роль Баки знаходиться під питанням.

Продюсер Кевін Файгі, що працював над кожним марвеловскіх фільмом з виходу першого «Людей Ікс» 14 років тому, так відгукнувся про вибір Брюля на злочинницьку роль:

Зі здатністю Даніеля доставляти напружену гру, повну нюансів, ми знали, що знайшли ще одного великого актора, який розділить екран з деякими з найбільших героїв.

Коли студія «Marvel» оголосила, що третій фільм про Капітана Америка буде називатися «Перший месник: Громадянська війна» і що разом з героєм Кріса Еванса там з'явиться Роберт Дауні мол., багато хто вирішив, що антагоністичні відносини у Стіва Роджерса будуть з Тоні Старком, як в коміксах. Можливо, вони і будуть протистояти один одному в якійсь мірі, але крім теми, яка розкривала, що часом герої є своїми власними ворогами, і не один раз вже піднімалася в багатьох фільмах про Месниках, в «Першому месника 3» буде цілком реальний лиходій, якому герої зможуть нам'яти боки.

Поки деталі та ім'я персонажа Брюля не розголошується, але є версія, що з третього фільму про Капітана Америку цей лиходій перейде в історію «Доктора Стренджа», де головну роль повинен зіграти Бенедикт Камбербетч. До речі, раніше Брюль вже знімався з Камбербетч в біографічній драмі «П'ята влада».

Вихід кінокартини «Перший месник: Громадянська війна» очікується в травні 2016, а «Доктора Стренджа» - в листопаді того ж року.