Елізабет МакГовернElizabeth McGovern

Елізабет МакГоверн / Elizabeth McGovern
Народилася 18 липня 1961; Еванстон, Іллінойс, США
Зріст: 175 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Елізабет МакГоверн

Абатство Даунтон (2019) ... Cora Crawley
Пасажир (2018) ... Karen MacCauley
Дружина (2017) ... Elaine Mozell
Showing Roots (2016) ... Shirley
Swung (2015) ... Dolly Adams
Жінка в золотому (2015) ... Judge Florence Cooper
Незапланована вагітність (2015) ... Carolyn
Текст Санта (2014) ... Cora Crawley, Countess of Grantham (segment 'Downton Abbey')
Downton Abbey Revisited (2012) ... Cora Crawley, Countess of Grantham
Хороший день для весілля (2011) ... Mrs. Thatcham
Відео з участю Елізабет МакГоверн

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Елізабет МакГоверн. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Елізабет МакГоверн

Написати коментар...
Написати коментар...