Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Джерри ПарадизоGerry Paradiso

50%
0
50%
0

Фільмографія

ParaAbnormal (2009) ... Sam
Американська інтрижка (2008) ... Del Valle
Swarm of the Snakehead (2006) ... Jimmy
Full Circle (2005) ... Loud Cell Phone Guy / Syd, продюсер (ассоциированный продюсер)
Matchbook (2004) ... Mitch
Shutter (2004) ... Sol Baxter, сценарист
6:41 (2003) ... Mr. Russo, сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...