Новини фільмів, в яких згадується Рассел Тоуві

5 жовтня 2019,  18:16 | Новини фільмів

Два легендарних британських актора Іен МакКеллен і Хелен Міррен плетуть інтриги в новому дубльованому трейлері трилера «Ідеальна брехня».

В новому фільмі лауреата премії «Оскар» Білла Кондона шахрай зі стажем Рой Кортні (МакКеллен) ледь вірить своїй удачі, коли знайомиться в мережі з багатою вдовою Бетті МакЛіш (Міррен). Зачарована жінка досить швидко пускає його в свій дім і своє життя. З часом Рой з подивом виявляє, що вона йому небайдужа. Тепер те, що мало б стати просто черговою аферою, перетворюється на найбільш підступну прогулянку над прірвою в його житті.

В кінотеатри України «Ідеальна брехня», де компанію МакКеллену та Міррен складають Рассел Тові і Джим Картер, прибуде 21 листопада.

27 червня 2019,  15:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В офіційному трейлері драматичного фільму «Ідеальна брехня» номінант на премію «Оскар» Іен МакКеллен намагається позбавити володарку премії «Оскар» Хелен Міррен її великих статків.

Читати далі...
23 червня 2017,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В украинском дубляже драматической комедии «Гиппопотам» принял участие Евгений Малуха, известный благодаря дублированию «Альфа» и «Симпсонов».

Читати далі...