Роберто Агирре-СакасаRoberto Aguirre-Sacasa

100%
1
0%
0

Фільмографія

Кеті Кін (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Моторошні пригоди Сабріни (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Рівердейл (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Супергьорл (2015) ... продюсер (продюсер-консультант), сценарист
Місто, яке боялося заходу (2014) ... сценарист
В пошуку (2014) ... продюсер (исполнительный сопродюсер)
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...