Оновлення, в яких згадується Маріса Томей

1 липня 2017,  16:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей хлопець знає, як зробити феєричний вихід! На голлівудську прем'єру супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому» Том Голланд прибув верхи на машині, одягнений в костюм Людини-павука і його курточку, в яких він красувався на своєму першому постері. А будучи сучасним супергероєм, він знімав подію на смартфон і робив селфі з приголомшеною публікою, яка абсолютно не чекала на таке прибуття актора.

Фотографії з прем'єри, яку також відвідали Роберт Дауні мол., Зендея, Маріса Томей та Майкл Кітон, ви знайдете в нашій галереї.

29 червня 2017,  18:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо новий фрагмент супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому», де Пітер Паркер (Том Холланд) вечеряє в китайському ресторані разом з тіткою Мей (Маріса Томей). Вона каже, що не довіряє Тоні Старку (Роберт Дауні мол.), і коли по телевізору повідомляють, що Людина-павук зупинив недалеко звідси пограбування банку, наставляє Пітера тікати, якщо він опиниться в такій ситуації. А ви думали, що раз тітка стала молодшою, то з нею супергероєві буде простіше.

Критики в захваті від нової «Людини-павука», їх перші відгуки без спойлерів читайте тут.