Джада Пінкетт СмітJada Pinkett Smith

Джада Пінкетт Сміт / Jada Pinkett Smith
Повне ім'я: Jada Koren Pinkett
Народилася 18 вересня 1971
Зріст: 152 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Джади Пінкетт Сміт

94-а церемонія вручення премії «Оскар» (2022) ... актриса
Матриця: Воскресіння (2021) ... Niobe
Король Річард: Виховуючи чемпіонок (2021) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Життя за рік (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Падіння янгола (2019) ... Agent Thompson
Ульотні дівчатка (2017) ... актриса
Дуже погані матусі (2016) ... Stacy
Супер Майк XXL (2015) ... Rome
Енні (2014) ... продюсер
Ґотем (2014) ... Fish Mooney

Біографія Джади Пінкетт Сміт

Джада Корен Пінкетт Сміт (народилася 18 вересня 1971 року) - американська акторка й співачка. Замужем за актором і реппером Уіллом Смітом.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джади Пінкетт Сміт. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джади Пінкетт Сміт

Написати коментар...
Написати коментар...