Новини, в яких згадується Елла Балінська

9 червня 2022,  14:02 | Новини серіалів

Ласкаво просимо до Нового Раккун-Сіті! Зірка фільму «Ангели Чарлі» Елла Балінська бореться з армією зомбі у трейлері серіалу «Оселя зла», що вже наступного місяця вийде на стримінговій платформі Netflix.

Читати далі...
14 травня 2022,  12:12 | Новини серіалів

Культова франшиза про зомбі «Оселя зла» отримає серіальний спін-офф, що вийде на платформі Netflix влітку, і його перший тизер має багатообіцяючий вигляд.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Ангели Чарлі»
Шпигунки, які мене підкорили
15 листопада 2019,  00:51 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ангели Чарлі» є однією з найдавніших шпигунських франшиз в історії американського кіно і телебачення. Вони підкорюють серця глядачів з 1976 року, коли на екрани вийшла перша серія однойменного серіалу, який протримався в ефірі 6 років і 110 серій. У 2000 році нас познайомили з повнометражними «Ангелами Чарлі», яких для нинішніх глядачів прославили актриси Кемерон Діаз, Дрю Беррімор та Люсі Л'ю. Але оскільки Діаз пропала з екранів, на їхнє возз'єднання сподіватися не варто, так що Голлівуд вирішив, що настав час нових «Ангелів». «Ангелів Чарлі» від Елізабет Бенкс.

Читати далі...
5 листопада 2019,  14:52 | Новини фільмів

Представляємо перший локалізований ТБ-ролик очікуваного бойовика Елізабет Бенкс «Ангели Чарлі», який обіцяє багато крутого екшену.

Читати далі...
11 жовтня 2019,  18:25 | Новини фільмів

Крістен Стюарт, Наомі Скотт і Елла Балінска готові боротися з міжнародними злочинцями у другому офіційному трейлері бойовика «Ангели Чарлі».

«Ангели Чарлі» від режисера Елізабет Бенкс будуть перезапуском знаменитої франшизи про трьох жінок-шпигунок, які працюють на секретну організацію таємничого Чарлі Таунсенда. Зустрічайте «дику картку» Сабіну (Стюарт), колишнього агента британської розвідки MI6 Джейн (Балінска) та вчену Єлену (Скотт), які об'єднуються, щоб надерти бандитам їхні п'яті точки.

Українська прем'єра фільму «Ангели Чарлі», де також зіграють Сем Клафлін, Ной Сентінео, Патрік Стюарт і Джимон Гонсу, відбудеться 14 листопада.

13 вересня 2019,  16:31 | Новини фільмів

Знамениті американські співачки Майлі Сайрус, Аріана Гранде та Лана Дель Рей стають «Ангелами Чарлі» і показують свою диявольську сторону в стильному кліпі на пісню «Don't Call Me Angel», який був представлений цієї ночі.

Читати далі...
1 липня 2019,  22:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриси Крістен Стюарт, Наомі Скотт та Елла Балінска готові до своєї першої спільної місії на американському й міжнародному постерах пригодницького бойовика «Ангели Чарлі».

Читати далі...
27 червня 2019,  17:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знайомтеся, нове тріо героїнь готове до небезпечних місій. Студія Sony Pictures щойно поділилася офіційним трейлером перезапуску відомої франшизи «Ангели Чарлі».

Пригодницький бойовик з елементами комедії «Ангели Чарлі» представить нову трійцю шпигунок: Сабіна (Крістен Стюарт), Єлена (Наомі Скотт) та Джейн (Елла Балінска), які працюють на секретну організацію і ловлять небезпечних злочинців. Завдання на цей раз їм будуть давати одразу три Боуслі (Елізабет Бенкс, Патрік Стюарт і Джимон Гонсу), і за сюжетом дівчатам доведеться рятувати світ.

Режисером, сценаристом і продюсером бойовика виступає актриса Елізабет Бенкс, яка дебютувала в режисурі з фільмом «Ідеальний голос 2». Українська прем'єра «Ангелів Чарлі» відбудеться восени, 14 листопада.

13 квітня 2019,  19:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ангели Чарлі» повертаються, і тепер хоробре тріо героїнь, які періодично рятують світ, грають актриси Крістен Стюарт, Наомі Скотт та Елла Балінська.

Читати далі...