Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Фатіх АкінFatih Akin

Фатіх Акін / Fatih Akin
Народився 25 серпня 1973
50%
0
50%
0

Фільмографія

Золота рукавичка (2019) ... режисер, продюсер, сценарист
На межі (2017) ... режисер, продюсер, сценарист
Tschick (2016) ... режисер, сценарист
Beginner: Es war einmal... (2016) ... Worried Resident
Шрам (2014) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...