Майкл РісполіMichael Rispoli

Майкл Рісполі / Michael Rispoli
Народився 27 листопада 1960
50%
0
50%
0

Фільмографія

ФБР: Найбільш розшукувані злочинці (2020) ... Ray Higgins
Історія Джона ДеЛореана (2019) ... Jim Hoffman
Брудний Джон (2018) ... Betty's Father
За честь (2018) ... Victor
Двійка (2017) ... Rudy Pipilo
Глибини (2017) ... Ray Ferguson
Правосуддя Чикаго (2017) ... John Beckett
Madoff (2016) ... Frank DiPascali
Мільярди (2016) ... Richie Sansome
Дочка Бога (2015) ... Detective Dibronski
Відео з участю
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...