Новини фільмів, в яких згадується Еміль Хірш

1 липня 2020,  16:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ідеальний злочин стикається з ідеальним ураганом. Представляємо український трейлер екшен-трилера «Ураган» з лауреатом премії «Оскар» Мелом Гібсоном, чия прем'єра очікується в кінотеатрах 16 липня.

Читати далі...
20 травня 2020,  15:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Lionsgate представила офіційний трейлер та постер свого майбутнього драматичного бойовика «Сила природи», головну роль в якому виконає зірка франшизи «Смертельна зброя» Мел Гібсон.

Читати далі...
24 липня 2019,  00:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Леонардо ДіКапріо, Бред Пітт і Марго Роббі готові підкорювати наші серця в дев'ятому фільмі культового режисера Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», про що свідчать нові персональні постери за їх участю.

Читати далі...
18 серпня 2018,  02:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки серіалу «Легіон» Обрі Плаза і Джемейн Клемент возз'єднуються в трейлері божевільної комедії «Вечір з Беверлі Лафф Лінн».

Нещасливий шлюб Лулу Денжер (Плаза) з Шейном Денжером (Еміль Хірш) опиняється в небезпеці, коли в місто прибуває загадковий чоловік з минулого Лулу, щоб виступити на події під назвою «Вечір з Беверлі Лафф Лінн: Тільки одна чарівна ніч», і дівчина готова на все, щоб туди потрапити.

Роль таємничого Беверлі Лаффа Лінна виконує Крейг Робінсон.

Комедія Джима Хоскіна була представлена на початку року на кінофестивалі «Санденс». У світовий прокат фільм вийде у жовтні.

18 липня 2015,  08:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В предпоследний день 6-го Одесского международного кинофестиваля были представлены последние фильмы Международного конкурса: «Просто Джим» и «Объятья змеи». В этот же день с гостями фестиваля встретился всемирно известный режиссер Даррен Аронофски, а вечером стали известны первые победители Национального конкурса ОМКФ-2015.

Дебютная режиссерская работа британского актера Крэйга Робертса, наиболее известного по главной роли в подростковой драме «Субмарина», «Просто Джим» знакомит зрителя с обычным подростком, у которого нет друзей. Но его тихая жизнь меняется, когда по соседству поселился крутой американец и пытается сделать Джима более популярным. Главную роль в своем фильме Робертс исполнил лично, а соседа-американца воплотил Эмиль Хирш.

В «Объятьях змеи» режиссер Сиро Герра отправляется в путешествие по Амазонии вместе с американским этноботаником, ищущим священное растение, и там в лесах он встречает могущественного шамана Карамакате, последнего в своем роде.

На ОМКФ-2015 кинокартина «Объятья змеи» стала последней из 12 фильмов, представленных в рамках Международного конкурса.

Читати далі...