Новини фільмів, в яких згадується Олексій Завгородній

12 березня 2021,  16:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У заключній частині хітової комедійної трилогії «Скажене весілля» в життя отця Євлампія, якого знову зіграє репер Потап, повернеться його давнє кохання в особі сестри Капіталіни, яку втілює екс-учасниця гурту «ВІА Гра» Надія Мейхер.

Читати далі...
23 лютого 2021,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звичайно, яке ж скажене весілля без Олега Винника! Відомий український співак нагадує нам в новому промо-ролику, що вже в цей четвер, 25 лютого, на великі екрани виходить вибухова комедія «Скажене весілля 3».

Читати далі...
18 жовтня 2020,  13:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В останній день зйомок очікуваної комедії «Скажене весілля 3» було розкрито, що в ній з'явиться відома українська співачка і актриса Надія Мейхер. І у нас вже є перший погляд на її несподівану героїню.

Читати далі...
23 жовтня 2019,  16:13 | Новини фільмів

Василь Середюк не готовий до ще одного божевільного весілля в першому офіційному трейлері української комедії «Шалене весілля 2».

Читати далі...
19 липня 2019,  18:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кожному весіллю потрібен харизматичний тамада, нагадує нам свіжий тизер української комедії «Скажене весілля 2», яку знімає режисер Влад Дикий.

Заслужений артист України Юрій Горбунов знову зіграє тамаду Назарія Запухляка в продовження хітової комедії «Скажене весілля», що вийшла на екрани в минулому році. У своєму персональному тизері сиквела Назарій читає смішний тост для молодих і дивується, що його чекає ще одне скажене весілля.

Дивіться також третій тизер фільму «Скажене весілля 2», в якому Потап і Позитив грають отця Євлампія і хориста Кіндрата. У кіно з 25 грудня.

18 липня 2019,  16:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Отець Євлампій (Потап) повертається в сиквелі «Скаженого весілля», і тепер асистувати йому буде хорист Кіндрат, роль якого виконає співак Олексій Завгородній, він же Позитив.

Українська комедія Влада Дикого «Скажене весілля 2» обіцяє потрясти директора районного краєзнавчого музею Василя Середюка (Назар Задніпровський) весіллям ще однієї доньки. Звичайно, така подія не обійдеться без представників духовенства Євлампія і Кіндрата, які стають шокованими і щасливими від новини про чергове весілля. Адже це значно веселіше, аніж святити машини.

Дивіться також другий тизер комедії «Скажене весілля 2», який показує повернення не менш веселого сусіда Тараса (Олександр Кобзар). Прем'єра фільму відбудеться 25 грудня.

9 березня 2018,  22:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У кіно перед фантастичним фентезі «Складки часу» кінокомпанія Disney демонструє трейлери до трьох своїх дуже очікуваних фільмів і мультфільмів, які можна буде побачити в 2018 році.

Читати далі...
8 березня 2018,  20:45 | Новини фільмів

7 березня в Україні стартував прокат анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила». На честь довгоочікуваної прем'єри у київському кінотеатрі «Планета Кіно» пройшов спеціальний показ для команди мультфільму, його друзів та партнерів.  

Перед показом відбулася закрита вечірка, яка зібрала представників кіноіндустрії, медіа та шоу-бізнесу, багато з яких взяли участь у роботі над мультфільмом: солісти гурту «Время и Стекло» Надя Дорофєєва та Олексій Завгородній (Позитив), телеведучі Маша Єфросиніна, Сергій Притула та Юрій Горбунов, Заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк, лідер групи "ТНМК" Олег "Фагот" Михайлюта, співачка Джамала, актори Роман Луцький і Олег Волощенко, блогер Пупсі Кіра, співорганізатор сімейного фестивалю «Мамаслет» Аревік Арзуманова, музикант Мілош Єліч, а також телеведучі Дмитро Комаров і Катерина Осадча, співзасновниця beauty bar G.Bar Сабіна Мусіна, режисер Тоня Ноябрьова, дизайнер Лілія Пустовіт, продюсер Ігор Тарнапольський, співачка Наталія Гордієнко, засновники продюсерського центру MOZGI Entertainment Потап та Ірина Горова. Ведучим вечірки став Андрій Шабанов.

Читати далі...
22 лютого 2018,  13:10 | Новини фільмів

Проблеми столичних принцес і танцюючий Хом'як Вінницький, який танцює під хіт MONATIK`a: другий трейлер анімаційного повнометражного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» показав, що ще цікавого готують для своїх майбутніх глядачів творці стрічки.

Цього разу розповідь в трейлері піде від імені Міли (нагадаймо, що у першому трейлері своє бачення історії представив Руслан), яка змальовує тужливі будні принцеси і ділиться своїми мріями про пригоди. Міла ще не знає, що її заповітним бажанням призначено збутися, але зовсім не так, як їй того хотілося.

Читати далі...
14 лютого 2018,  17:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Група «Врємя і Стєкло» представила кліп на пісню «До Зірок», яка стане головною темою українського мультфільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила».

Читати далі...