Оновлення, в яких згадується Біллі Крудап

13 травня 2017,  15:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому драматичному серіалі від Netflix, який називається «Циганка», оскарівська номінантка Наомі Воттс втілює психотерапевта, занадто зацікавленого життями своїх пацієнтів. У першому тизері вона дає на камеру клятву, що буде об'єктивною та не зашкодить їм, але фрагменти, що з'являються на экрані в цей час, показують протилежне.

Прем'єра серіалу, де разом з Уоттс зіграли Софі КуксонKingsman: Таємна служба»), Біллі КрудапХранителі») та Карл ГлусманНеоновий демон»), відбудеться 30 червня.

4 травня 2017,  12:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український ТБ-ролик науково-фантастичного трилера «Чужий: Заповіт» з Майклом Фассбендером, Кетрін Вотерстон і Біллі Крудапом, який повідає про команду колонізаторського корабля «Заповіт». Вони прибувають на нову планету, вважаючи, що знайшли незвіданий рай. Але відео радить їм бігти звідти, куди очі дивляться.

Пролог до фільму Рідлі Скотта, який показує, що сталося після подій «Прометея», дивіться тут. Допрем'єрний показ нового «Чужого» відбудеться 7 травня в рамках Kyiv Comic Con.

23 лютого 2017,  16:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Команда космічного корабля «Заповіт», який відправляється в науково-фантастичному хоррорі Рідлі Скотта «Чужий: Заповіт» на далеку колоніальну планету, чекає в першому фрагменті фільму, коли їх захворівший капітан у втіленні Джеймса Франко йде спати, й влаштовує веселу вечірку, не підозрюючи, що вона буде для багатьох з них останньою.

Разом з Франко тут можна побачити Кетрін Вотерстон, Майкла Фассбендера, Біллі Крудапа, Денні МакБрайда та Кармен Еджого.

25 грудня 2016,  13:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Прометея» Майкл Фассбендер обіцяв, що його сиквел «Чужий: Заповіт» буде набагато страшніший, і перший трейлер нової наукової фантастики Рідлі Скотта підтверджує, що це буде дійсно жорсткий хоррор. У ньому нова команда дослідників у втіленні Кетрін Уотерстон, Біллі Крудапа і Кармен Еджого виявляє залишки корабля «Прометей» та андроїда Девіда, не підозрюючи, що на черговій планеті їх очікують одні лише жахи.

У фільмі, який вийде в прокат в травні 2017 року, також повернуться Нумі Рапас і Гай Пірс.