Фільмографія Штеффен Шрёдер

Фільмографія: Актор
Der vierte Mann (2019)
Kriminalkommissar Tom Kowalski
Das Joshua-Profil (2018)
Pfleger Röntgenabteilung
SOKO: Der Prozess (2013)
Tom Kowalski
Die Nonne und der Kommissar - Verflucht (2012)
Alexander Schubert
Ein mörderisches Geschäft (2011)
Sean Ribot
Bambule (2010)
Stefan Wagner
Nanga Parbat (2010)
Felix Kuen
Schaumküsse (2009)
Nico
Die Trickser (2009)
Daniel
Dicke Liebe (2008)
Chris
Немає тіла, немає вбивства (2008)
Braams - Kein Mord ohne Leiche
Chris Lanvermann
Liesl Karlstadt und Karl Valentin (2008)
Sebastian
1:0 für das Glück (2008)
Dr. Heiko Achenbach
Червоний Барон (2008)
Der rote Baron
Bodenschatz
Красунчик (2007)
Keinohrhasen
Rezeptionist Andreas
Криміналіст (2006)
Der Kriminalist
Gregor Zeiler
Моя мама – ветеринар (2006)
Tierärztin Dr. Mertens
Uwe Ringwald
Трагедія «Паміру» (2006)
Der Untergang der Pamir
Dr. Heinrich Siebe
Під прапором імператорським (2006)
Unter kaiserlicher Flagge
Wilhelm Canaris
Щастя Емми (2006)
Emmas Glück
Jaguarbesitzer
Знову любити (2005)
Noch einmal lieben
Elias
Der Dicke (2005)
Ronnie Merten
Чотири жінки і один похорон (2005)
Vier Frauen und ein Todesfall
Christian Nagl
Ганна і солдатів (2004)
Anna und der Soldat
Soldat
СОКО Вісмар (2004)
SOKO Wismar
Johannes Strachwitz
Ein Mann zum Vernaschen (2004)
Melvin Circo
Злочини без терміну давності (2004)
Der Elefant - Mord verjährt nie
Florian Markschneider
Das Wunder von Lengede (2003)
Arnold
СОКО Кельн (2003)
SOKO Köln
Thomas Vollmer
Der Morgen nach dem Tod (2002)
Adam
Der Tod ist kein Beweis (2002)
Thomas
Великий упертюх (2002)
Die Dickköpfe
Thomas Schmitz
У ліжку з дияволом (2002)
666 - Traue keinem, mit dem Du schläfst!
Radio-Moderator
Розенхаймскі копи (2002)
Die Rosenheim-Cops
Max Holdenried
Кримінальний кросворд (2001)
SOKO Kitzbühel
Christian Meister
Кримінальний кросворд (2001)
SOKO Leipzig
Tom Kowalski
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (1999)
Purzer Alfred
Слідство веде Зіска (1998)
Siska
Jens Heyse
Всі друзі (1998)
In aller Freundschaft
Lars Wenke
Останній свідок (1998)
Der letzte Zeuge
Bankmitarbeiter
Es geschah am hellichten Tag (1997)
Jugendlicher
SK Babies (1996)
Lupus
Спецзагін «Кобра» (1996)
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
Nic
Und keiner weint mir nach (1996)
Biwi Leer
Белла Блок (1994)
Bella Block
Sven Martens
Інспектор Кресс (1977)
Der Alte
Caspar Franke
Телефон поліції – 110 (1971)
Polizeiruf 110
Місце злочину (1970)
Tatort
Arndt Baumeister