Новини кастінгу, в яких згадується Джеймс Франко

26 грудня 2016,  18:09 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Уже после завершения процесса создания научно-фантастического хоррора «Чужой: Завет» стало известно, что в нем сыграет Джеймс Франко, что актер подтвердил лично.

Читати далі...
11 червня 2016,  23:38 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймс Франко исполнит главную роль в кинокартине «Пьяные фейерверки», основанной на рассказе Стивена Кинга.

Читати далі...
10 лютого 2016,  13:38 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймс Франко уже подписался, а Кристен Стюарт и Хелена Бонем Картер находятся на стадии переговоров насчет ролей в байопике «ДжейТи Лерой» («JT Leroy»), который расскажет о трансгендерной афере, случившейся в Голливуде.

Читати далі...
26 серпня 2015,  12:28 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Брайан Крэнстон и Джеймс Франко столкнутся в комедии «Why Him» («Почему он»).

Новая комедия от студии 20th Century Fox расскажет историю о том, как отец вместе с семьей отправляется навестить дочь в колледже во время каникул и вскоре оказывается вовлеченным в соревнование за симпатию дочери с ее новым дерзким парнем-миллиардером. Отца сыграет Крэнстон, а парня его дочери – Франко.

Режиссером «Why Him» выступает Джон Гамбург, а написать сценарий ему помог Йен Хелфер. Если сюжет вам кажется очень знакомым, то это неудивительно, ведь Гамбург был сценаристом трилогии «Знакомство с родителями».

Это будет уже не первое сотрудничество актеров. В следующем году выходит экранизация романа Джона Стейнбека «И проиграли бой», которую снимает Франко и где Крэнстон исполнил одну из ролей.

Скоро Крэнстона можно будет увидеть в главной роли в байопике «Трамбо» и во второплановой роли в комедии «Охота на работу». Потом он появится в криминальной драме «Агент» и озвучит персонажа в мультфильме «Кунг-фу Панда 3».

У Франко же впереди целый ряд проектов, среди которых: мини-сериал по Стивену Кингу «11/22/63», драма о гей-активисте «Меня зовут Майкл», «Королева пустыни» Вернера Херцога, комедия «Зеровилль» с Меган Фокс и Уиллом Ферреллом, «Убийство животных», основанное на книге авторства Франко, и «Западня» с Аль Пачино.

4 травня 2015,  12:28 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий режисерський проект Джеймса Франка «The Long Home» («Довгий будинок») отримав на головну роль зірку «Голодних ігор» Джоша Хатчерсона.

«The Long Home» буде драмою, заснованою на романі Вільяма Гея. Її події розгортаються в 1940-х роках у сільській місцевості штату Теннессі. Хатчерсон втілить у фільмі молодого чоловіка, який йде працювати на будівництво бару харизматичного і диявольського бутлегера, не знаючи, що цей чоловік вбив його батька десять років тому. Його проблеми продовжуються, коли хлопець закохується в молоду жінку, яку бутлегер готує стати повією.

Це вже не перший раз, коли Хатчерсон грає у фільмі Франко. В цьому році повинна вийти екранізація роману Джона Стейнбека «І програли бій», яку знімає Франко і в якій Хатчерсон виконує роль Вінні. 

Також в кінці року вийдуть «Голодні ігри: Переспівниця. Частина II», де актор востаннє втілить Піта Мелларка. Потім на стадії пре-продакшену знаходиться драматична комедія «Krystal», де Хатчерсон зіграє разом з Сієнною Міллер, і, за чутками, в майбутньому актор повернеться до ролі Шона в сімейно-пригодницькому фільмі «Подорож 3: З Землі на Місяць».

2 лютого 2015,  16:41 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймс Франко зібрався екранізувати роман американського класика Джона Стейнбека «І програли бій» і запросив там зіграти Роберта Дювалла, Еда Харріса, Селену Гомес, Брайана Кренстона, Вінсента Д'Онофріо і Денні МакБрайда.

Крім того, що Джеймс Франко виступить режисером кінокартини, він зіграє головну роль. Але поки невідомо, хто кого зіграє з акторів, які нещодавно приєдналися до проекту. Франко вже знімався разом з Селеною Гомес у «Відв'язних канікулах» і багато разів працював з Денні МакБрайдом. Компанію їм складуть актори з вражаючим послужним списком: володар «Оскара» Роберт Дювалл, 4-кратних оскарівський номінант Ед Харріс, лауреат «Золотого глобуса» Брайан Кренстон і номінант на премію «Еммі» Вінсент Д'Онофріо.

«І програли бій» («In Dubious Battle») був опублікований в 1936 році і розповідає історію активіста, який потрапив у саму гущу Робочого руху в Каліфорнії в 1930-х роках. Це буде перша екранізація цього роману на великому екрані.

Раніше Франко вже працював з більш відомим твором Стейнбека «Про мишей і людей», зігравши одну з головних ролей в однойменному бродвейському спектаклі, чия кіноверсія продовжує йти в кінотеатрах різних країн.

Адаптацією роману «І програли бій» займається сценарист Метт Рейджер, який працював з Франко над фільмами «Коли я помирав» і «Шум і лють», вони обидва були засновані на романах Вільяма Фолкнера.

Зйомки екранізації почнуться вже в березні.