Рецензії, в яких згадується Лілі Коллінз

Рецензія на фільм «Манк»
Монохромний шедевр Джека і Девіда Фінчерів
12 лютого 2021,  03:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінофільм «Громадянин Кейн», визнаний шедевр всіх часів т народів, який вийшов на екрани в 1941 році, вписав ім'я його режисера, продюсера, сценариста та виконавця головної ролі Орсона Веллса в історію кінематографа і американської культури. Навіть якщо ви його і не дивилися, то напевно чули про цей фільм та про його творця, якому було всього 25 років, коли він знімав свій шедевр, але мало хто знає ім'я сценариста, який придумав цю геніальну історію, – Германа Я. Манкевича, відомого в колі друзів і колег як просто Манк. І в своєму новому фільмі режисер Девід Фінчер вирішує виправити цю несправедливість.

Читати далі...
Рецензія на серіал «Емілі в Парижі»
Серіал-цукерочка з французьким шармом, який нам усім зараз так потрібен
17 жовтня 2020,  18:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З пандемією коронавірусу, закритими кордонами і суворими рекомендаціями уникати скупчення людей і не залишати свій дім без гострої необхідності цієї осені багато хто з нас піде в «серіальний запій», адже це єдиний спосіб відволіктися від сірої погоди за вікном та відправитися до іншої країни. Наприклад, до Франції, куди нас з собою кличе актриса Лілі Коллінз та її оптимістична героїня з популярного серіалу «Емілі в Парижі».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Темний спадок»
Балакучий скелет у шафі її батька
20 травня 2020,  20:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Від свого батька у спадок можна отримати що завгодно. Нерухомість, гроші, сімейну реліквію, борги... Чи щось страшніше. Наприклад, людину, прикуту ланцюгом в підземному бункері, який розташований в декількох кроках від вашого літнього будинку. Саме таку спадщину від свого багатого батька отримала головна героїня фільму «Темний спадок». І тепер їй потрібно вирішити, що з цим робити.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Толкін»
Крізь Мордор до світла
29 листопада 2019,  01:40 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі добре знаємо легендарну історію про Середзем'я та Перстень всевладдя, але про життя письменника Дж.Р.Р. Толкіна нам, як зазвичай буває з біографіями письменників, відомо мало. Він пройшов Першу світову війну, став професором ... Але яким було його дитинство? Що надихнуло його на створення одного з найзнаменитіших творів жанру фентезі? Які люди стали прототипами його персонажів? На ці питання і намагається відповісти біографічний фільм про юність письменника з простою назвою «Толкін».

Читати далі...
19 липня 2019,  22:19 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 1970-х роках Америку потряс ланцюг звірячих вбивств молодих дівчат. Вбивця користувався їхньою добротою, просив допомогти йому і показував свій накладний гіпс на руці, але замість подяки дівчата отримували ломом по голові. Цьому психопату все сходило з рук, поки поліція не дізналася його ім'я – Тед Банді. Але Тед настільки вміло користувався своєю чарівністю, що було складно повірити в його винуватість. Як оточуючим, так і його дівчині Елізабет Кендалл, чиї мемуари і лягли в основу біографічної драми «Звабливий, поганий, злий».

Читати далі...