Оновлення, в яких згадується Ана де Армас

3 вересня 2020,  16:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Пристебніть ремені! Прибув довгоочікуваний другий трейлер шпигунського екшену «007: Не час помирати», режисером якого виступає Кері Фукунага, який працював над хітовим серіалом «Справжній детектив».

Читати далі...
14 лютого 2019,  11:29 | Оновлення

Вийшов трейлер «Вчора» фільму оскароносного режисера Денні Бойла, де весь світ забув, хто такі The Beatles.

Головний герой картини музикант Джек Малік (Хімеш Патель), який мріє прославитися. У нього нічого не виходить, поки весь світ за одну ніч загадковим чином не забуває пісні групи The Beatles.

Також у цій фентезійній комедії зіграють Лілі Джеймс, Ана де Армас, Кейт МакКіннон, Ламорн Морріс і співак Ед Ширан.

На українські екрани «Вчора» вийде 27 червня.

23 серпня 2017,  15:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений ТБ-ролик фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049» представляє новий погляд на головного антагоніста Ніандера Воллеса у втіленні зірки «Загону самогубців» Джареда Лето. Він створює армію реплікантів, щоб контролювати свій світ, але його змову збирається розкрити офіцер К (Райан Гослінг), а допоможе йому в цій непростій справі давно зниклий з радарів Рік Декард (Харрісон Форд), головний герой оригінального «Того, хто біжить по лезу».

Що про фільм повідали Форд, Гослінг, Ана де Армас і Дені Вільньов під час конвенції SDCC, читайте тут. Його прем'єра відбудеться в жовтні.

17 липня 2017,  18:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. представила новий трейлер очікуваного науково-фантастичного сиквелу «Той, хто біжить по лезу 2049», який ще більше підігріває інтерес до фільму. У ньому Райан Гослінг б'ється із зіркою «Вартових Галактики» Дейвом Батістою, об'єднується з Гаррісоном Фордом, щоб врятувати свій світ, та закохується в Ану де Армас; а Джаред Лето продовжує плести свої сіті змови, посилаючи за Гослінгом найману вбивцю Сільвію Хукс.

Фічуретку кінокартини Дені Вільнева, яка розповідає про повернення в фантастичний світ Рідлі Скотта, дивіться тут.

16 липня 2017,  19:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Екшен «Овердрайв» покаже пригоди двох братів-викрадачів у втіленні Скотта Іствуда та Фредді Торпа, які відправляються на південь Франції у пошуках нових вражень і красивих тачок. У його закулісному відео Іствуд, Торпа і Ана де Армас розповідають, як даний проект привернув їх увагу тим, що є оригінальним фільмом про пограбування у сучасному світі сиквелів і римейків, а також своїми веселощами, гостротою і сексуальністю.

Український трейлер екшену Антоніо Негрета дивіться тут. Фільм виходить в кінотеатри 20 липня.

8 травня 2017,  20:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося напружений повноцінний трейлер науково-фантастичного детектива «Той, хто біжить по лезу 2049», чиї події будуть розвиватися через 30 років після першого фільму. У ньому новий «бігун по лезу» офіцер К (Райан Гослінг), у якого був важкий день, знаходить зниклого Ріка Декарда (Харрісон Форд) і об'єднується з ним, щоб розгадати секрет їхнього світу.

Разом з Гослінгом і Фордом в трейлері з'являються Джаред Лето, Робін Райт, Ана де Армас, Дейв Батіста та Маккензі Девіс.